U susret protivniku - Tekstilac

2.8.2024
12:09
No items found.

Crvena zvezda će u subotu od 20 časova gostovati ekipi Tekstilca u Bačkoj Palanci u okviru trećeg kola domaćeg prvenstva.

MEĐUSOBNI DUELI

Crvena zvezda i Tekstilac do sada nisu odigrali nijedan meč, pa će tako prvi put odmeriti snage na predstojećem duelu.

BUDITE UZ ZVEZDU

Svi navijači našeg kluba koji neće biti u prilica da uživo bodre fudbalere Zvezde na stadionu u Bačkoj Palanci, će moći da gledaju direktan prenos meča na Areni Premium 1. Takođe, meč možete gledati na programu Zvezdine klupske televizije i Jutjub kanalu pod istim imenom.

FORME EKIPA

Crvena zvezda je krenula u odbranu šampionske titule i po osmi uzastopni trofej namenjen osvajaču državnog prvenstva. U prvom kolu Superlige Srbije crveno-beli su savladali ekipu Jedinstva sa Uba rezultatom 4:0 na Marakani, da bi potom u drugoj rundi naši prvotimci remizirali sa ekipom Mladosti iz Lučana sa 2:2. Na poslednjem duelu golove za naš tim su postigli Bruno Duarte i Šerif Endiaje.

Tekstilac u uvodna dva kola nema pozitivan rezultat u nacionalnom prvenstvu. Kao domaćin tim iz Odžaka je izgubio od Vojvodine rezultatom 3:1 na premijeri sezone, dok su i prethodne nedelje izabranici Branka Mirjačića poraženi od OFK Beograda na stadionu “Lagator” u Loznici sa 1:0.

PROTIVNIČKI IGRAČI

Tekstilac nastupa u sistemu igre 4-2-3-1. Na golu je tridesetpetogodišnji Bojan Brać, dok su dva štopera ispred njega Filip Sredojević i kapiten tima Nikola Marjanović. Bekovske pozicije pokrivaju Marko Luković rođen 2003. godine sa desne, odnosno Somborac - Miljan Ilić sa leve strane. Sredinu terena drže Milan Marčić i Branimir Jočić, dok je nešto istureniji ispred njih Dejan Đurić. Ivan Davidović nastupa na mestu desnog krila, dok je Miloš Zekić na levom boku, a mesto centarfora je namenjeno Stefanu Šaviji. Opcije sa klupe su Ognjen Tripković, Leontije Vasić, Jovan Dašić, Nikola Kodžić, Laki Princ…

SUDIJE MEČA

Glavni sudija: Danilo Nikolić.
Prvi pomoćnik: Milan Šutulović.
Drugi pomoćnik: Ivan Mikalački.
Četvrti sudija: Nikola Petrović.
VAR : Pavle Tomić.
AVAR : Bojan Banović.

OSTALE UTAKMICE


Petak
20 :00 Napredak - IMT

Subota
17 :30 Novi Pazar - OFK Beograd
20 :00 Mladost - Jedinstvo Ub

Nedelja
17 :30 TSC - Spartak
20 :00 Čukarički - Vojvodina
20 :00 Partizan - Železničar
21 :00 Radnički 1923 - Radnički Niš

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon