U susret protivniku – Novi Pazar

9.8.2024
14:00
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazar u okviru 4. kola Superlige Srbije, u subotu od 20 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

MEĐUSOBNI SUSRETI

Prvi međusobni duel datira iz 2009. godine, kada su naši momci odmerili snage sa Pazarcima u okviru osmine finala Kupa Srbije. Slavila je Zvezda minimalnim rezultatom, a junak meča je bio Aleksandar Jevtić.

Crveno -beli imaju gotovo savršen bilans protiv narednog protivnika, te su tako na 23 utakmice zabeležili čak 20 pobeda, dva puta je susret završen nerešenim rezultatom, dok su samo jednom pretrpeli poraz. Najefikasniji akteri u međusobnim mečevima su Aleksandar Katai sa šest postignutih golova, odnosno Gelor Kanga koji uz pet pogodaka ima i pet asistencija.

Najubedljiviju pobedu smo ostvarili u okviru nacionalnog Kupa, kada je na Marakani bilo 8:0. Samo dva meseca ranije, zabeležen je najveći trijumf u prvenstvu, pošto su naši igrači savladali Pazarce sa 5:0. U poslednjoj utakmici slavili su ubedljivo izabranici Vladana Milojevića rezultatom 0:3, a golove su postigli Dragović, Kanga i Endiaje.

BUDI DEO ZVEZDE

Karte za naredni duel naših prvotimaca su dostupne ONLAJN , kao i na blagajnama našeg stadiona u petak do 18 časova, kao i na dan utakmice od 12 sati pa do početka susreta.
Cene karata su sledeće:
Sever - 400 dinara
Istok - 500 dinara
Zapad - 700 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara

Svi navijači koji neće biti u prilici da uživo bodre naše šampione protiv lučanske Mladosti, će moći da gledaju utakmicu drugog kola nacionalnog prvenstva putem studijskog prenosa na Jutjub kanalu Zvezda TV, kao i na Areni Premium 1 od 20 časova.


FORMA EKIPE

Zvezda je nakon sjajno odrađenog pripremnog perioda i osvojenog prijateljskog Kupa u Rusiji, silovito započela novu sezonu i savladala Jedinstvo iz Uba rezultatom 4:0. U drugom kolu prvenstva smo remizirali protiv Mladosti iz Lučana (2:2), a brza reakcija ekipe nakon tog meča se videla protiv Tekstilca, gde su crveno-beli slavili sa 0:4. Istakle su se novajlije u tom meču, kao od samog početka sezone, te su mrežu pogađali Duarte, ELšnik i Milson.

Novi Pazar sa druge strane igra promenljivo, u uvodnoj utakmici prvenstva je savladao Spartak iz Subotice sa 3:2, dok su u drugoj rundi odigrali bez golova protiv OFK Beograda. Za razliku od našeg tima nisu imali toliko uspešne pripeme, te su zabeležili po jednu pobedu protiv Petrovca (2:0), remizirali sa Apoelom (2:2) i jedan poraz od Nižnjeg Novgoroda minimalnim rezultatom.

PROTIVNIČKI IGRAČI

Šef stručnog štaba – Nikola Trajković koristi formacije 4-2-3-1 i 4-4-2. Na golu je Filip Pajović, odbrambeni bedem drže Filip Bačkulja i Ognjen Beličić, dok po bokovima deluju Ivan Lakičević i Nemanja Miletić. Sredinu terena kontrolišu Adetunji Adešina i Semir Alić. Krilni napadači su Aleksandar Mesarović i Rodni Antvi. Iza najisturenijeg igrača se nalazi najveća pretnja po mnoge timove u prvenstvu, bivši reprezentativac Adem Ljajić, dok je najopasniji po gol Ejike Opara. Sa klupe šansu vrebaju Aleksandar Kovačević, Viktor Živojinović, Ajla Jakub i Dragan Bojat.

SUDIJE:

Glavni sudija: Nikola Radaković

Prvi pomoćnik: Svetozar Živin

Drugi pomoćnik: Dragan Peranović

Četvrti sudija: David Matić

VAR : Stanko Ostraćanin

AVAR : Dragan Bogićević

OSTALI MEČEVI:

Petak
18 :00 : OFK Beograd – Čukarički
20 :00 : Radnički Niš – Napredak


Subota
20 :00 : Spartak – Radnički 1923
20 :00 : Mladost – Tekstilac

Nedelja
18 :00 : Jedinstvo – Žečezničar
20 :00 : IMT – Partizan
20 :00 : Vojvodina – TSC

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon