Trka Zvezdinih špiceva

28.7.2024
13:35
No items found.

U prva dva kola nacionalnog prvenstva Crvena zvezda je postigla šest golova, a čak pet pogodaka su zabeležili napadači našeg tima - Šerif Endiaje i Bruno Duarte, pa je već na startu sezone jasno da će crveno-beli veliku snagu imati upravo u pomenutim igračima.

Endiaje je na prolećnoj premijeri pokazao da se nalazi u sjajnoj formi. U okviru prvog kola Superlige Srbije crveno-beli su savladali Jedinstvo rezultatom 4:0, a Zvezdin Senegalac se na meču odigranom na stadionu “Rajko Mitić” u dva navrata upisao u listu strelaca. Nije se tu zaustavio momak kome je pred meč protiv Mladosti uručena nagrada “Bora Kostić” za najboljeg strelca kluba u prethodnoj sezoni. Rešen je Endiaje da nadmaši učinak iz sezone 2023/24, a kako sada stvari stoje imaće odličnu priliku da to i učini. Već na duelu protiv ekipe iz Lučana napadač našeg tima je postigao i treći gol u sezoni na dve utakmice, te je i više nego jasno da će njegove sjajne igre izuzetno značiti šefu stručnog štaba - Vladanu Milojeviću.

Da zvezdaši mogu da budu sigurni u napadače potvrdio je i novi golgeter naše ekipe - Bruno Duarte. Brazilac je nastupio na dva duela, a ukoliko se u obzir uzme činjenica da se još uvek nije našao u startnoj postavi njegov učinak dodatno dobija na značaju. Za samo 67 minuta provedenih na terenu i bez perioda adaptacije novi fudbaler našeg tima uspeo je da oduševi zvezdašku javnost. Duarte je na mečevima protiv Jedinstva i Mladosti upisao dva pogotka, te pokazao da će biti veliko pojačanje. Osim toga postao je i strelac najbržeg gola na debitantskoj utakmici u crveno-belom dresu.

Već nakon prva dva kola Superlige Srbije jasno je da će trka Zvezdinih napadača biti neizvesna, a verujemo da će nas naši golgeteri već na duelu protiv Tekstilca obradovati novim sjajnim golovima.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon