Stanković : Protiv Metalca za rekord

17.5.2021
11:42
No items found.

У дану када су Црвена звезда и Дејан Станковић продужили сарадњу до 2024. године, шеф стручног штаба нашег тима изнео је очекивања пред утакмицу 38. кола Суперлиге Србије у ком ће наш клуб сутра од 16 часова дочекати Металац.

- Мотив ми је клуб у ком сам и нема ништа јаче од Црвене звезде. Императив је победа као и увек, тако смо се спремали до сада и ништа се ту неће променити. Приступ идентичан, идемо на три бода, дал ће бити лепо и ефикасно - не знам, али нам је битно да у нашој кући победимо. Ако уз то буде пуно голова са наше стране, зашто да не срушимо рекорд од 111 погодака у сезони и урадимо нешто што никоме није пошло за руком. Константно говорим момцима да Звезда воли историју и лепо је уписати се у њу златним словима. Дал су то титуле, бодови, голови је мање важно, али ако ти се пружи шанса да будеш рекордер, зашто да је не искористиш? - почео је Станковић.

После утакмице са Металцем, чека нас финале Купа 25. маја са вечитим ривалом.

- Желимо да завршимо сезону на прави начин. Заиста смо извукли максимум из ове такмичарске године и са великим поштовањем приступали сваком мечу. Не могу да се уморим од тога. Мораш бити максималан увек када си у Црвеној звезди. После тога нас чека одмор и надам се да ћемо кренути из другог кола квалификација. Свим снагама навијамо да Челзи буде међу прве четири екипе у Премијер лиги, а ако се то не деси, онда да Манчестер Сити освоји Лигу шампиона. Има ту калкулација, али верујем да ће нам се то вратити онако како треба и како смо заслужили. Много нових изазова и јаких утакмица, једва чекам - закључио је Станковић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon