Savić : Uz navijače do dobrog rezultata protiv Benfike

16.9.2024
12:24
No items found.

U četvrtak od 18:45 Crvena zvezda počinje novu odiseju u Ligi šampiona, a prvi rival je Benfika. Veruje Dušan Dule Savić u moć Marakane, osetio je to mnogo puta na svojoj koži.

- Врло је важна прва утакмица. Повољан резултат против Бенфике би био додатан импулс за све оно што нас очекује. Имамо укупно осам утакмица, четири код куће, и нови формат такмичења је другачији од претходних. Видећемо колико је повољнији, али ми се свиђа што смањује могућност за калкулације екипа. Сваки бод је важан и свака утакмица је прича за себе. Имамо добар тим и не сумњам да ће уз помоћ публике, амбијента и атмосфере Маракане то бити добро. Оправдаћемо наше учешће у Лиги шампиона, јер ту и припадамо. Звезда годинама показује да је супериорна у Србији, да смо присутни у Европи - почео је Савић.

Легендарни центрафор очекује пуне трибине.

- Очекујем да ће звездаши у што већем броју да се одазову и да испуне трибине Маракане. Позивам их и да купују годишње карте, конкретно Премијум, која испада и јефтинија од пакета улазница за Лигу шампиона. У Премијум пакету можете да гледате све утакмице у првенству, купу, па и ове у Лиги шампиона. Велика је предност и што ћемо имати два, три дербија на Маракани, и у том случају, нема сумње да ће се Премијум улазница исплатити сваком звездашу - закључио је Савић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon