Savić : Mladi se sjajno pokazali, oni su Zvezdina budućnost

17.10.2023
4:52
No items found.

Помоћни тренер првог тима Црвене звезде - Борис Савић је изнео прве утиске после убедљиве победе црвено-белих у 1/16 финала Купа Србије над Трајалом.

- Куп је специфично такмичење. Данас терен није био идеалан за игру, међутим мислим да је било јако битно што смо постигли погодак на време. Успели смо то да урадимо већ на почетку меча и да уведемо утакмицу у мирнији ток. Посебно радује улазак у игру младих фудбалера из Звездине Омладинске школе, који су дебитовали. Однос који су приказали је био сјајан, стигле су награде у виду погодака и асистенција, они су Звездина будућност - рекао је Савић.

Истакао је Савић да су млади играчи добили шансу, коју су одлично искористили.

- Није лако, велики број играча није наступио на данашњем мечу. Фудбалери који су били на терену су показали да су са разлогом у Црвеној звезди, као и квалитет. Уз то имали су и фантастичан однос према дресу који носе, а резултат свега тога је убедљива победа.

Победа на старту такмичења у Купу Србије биће од великог значаја првотимцима Црвене звезде пред напоран распоред који их очекује.

- Свакако јако битна победа, поготово без примљеног поготка. Исто тако постигли смо шест голова, што је изузетно значајно. Даје нам ветар у леђа и подиже атмосферу пред веома битне утакмице - закључио је Савић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon