Првог дана на Маракани прикупљене 342 јединице крви

17.10.2024
19:01
No items found.

У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ је одржан први дан сада већ добро познате, овога пута 31. акције под називом „Црвено-бела крв“, а прикупљене су 342 јединице крви.

Црвена звезда већ дуги низ година успешно спроводи акцију под слоганом ”Црвено-бела крв”, а у склопу 31. по реду армија наших навијача је имала могућност да још једном покаже хуманост на делу. Првог дана су прикупљене 342 јединице крви у Медија центру стадиона ”Рајко Митић” у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије.

Звездаши су још једном показали да имају велико срце и да мисле на оне којима је помоћ најпотребнија, а клуб је то препознао и наградио најхрабрије картом за кошаркашку утакмицу Црвена звезда - Барселона.

Звездаши, акција се наставља и сутра (петак 18. октобар) на стадиону „Рајко Митић“ од 10 до 16 сати, када ће сви звездаши моћи да учествују у важној утакмици и спасу нечији живот!

Акција ће бити одржана и у Заводу за трансфузију крви у Косовској Митровици у петак, 18. октобра, у периоду од 9 до 13 часова.

Крв могу да дају све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon