Pokaži talenat i budi deo Zvezdine akademije

25.9.2024
16:35
No items found.

Omladinska škola FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će svake nedelje, počevši od 29. septembra od 19 časova, na terenima iza juga Marakane biti organizovan otvoren trening, putem kojeg će svi dečaci imati priliku pokažu talenat i da postanu deo našeg kluba.

Otvoreni dani će se održavati svake nedelje sa početkom u 19 časova. Crvena zvezda poziva sve mališane sledećih godišta: 2015, 2016, 2017 i 2018, da se oprobaju na treningu svog voljenog kluba. Deca će raditi pod budnim okom naših trenera, te će imati mogućnost da pokažu kvalitet i postanu deo crveno-belog tima.

Koordinator Omladinske škole Crvene zvezde - Vladimir Cvjetičanin je iskoristio priliku da pozove mališane da posete otvorene treninge na Marakani i postanu deo Zvezdine porodice.

- Zvog velikog interesovanja dece da se oprobaju u našem klubu, odlučili smo da otvorimo stalni otvoreni trening nedeljom. Nekada davno je legendarni Toma Milićević upravo ovim sistemom doveo veliki broj igrača u naš klub. Moraćemo da angažujemo veći broj trenera, a obuhvatićemo i golmanski sektor koji takođe ima veliku važnost za nas. Pozivam sve mališane da dođu u nedelju u 18 časova i 30 minuta u opremi svog kluba, kod svlačionica Omladinske škole i ostvare učešće u ovom događaju - poručio je Cvjetičanin.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon