Pavkov : Neka u četvrtak svi budemo heroji

15.3.2022
1:37
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova i 45 minuta na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Rendžers u okviru revanš susreta osmine finala Lige Evrope, a očekivanja pred jedan od najvažnijih mečeva u sezoni izneo je prvotimac naše ekipe Milan Pavkov, koji je već dokazao da je rođen za velike utakmice..

- Pritisak uvek postoji naravno, ali ako se prihvati na pravi način, onda može da ti pomogne da na kraju odigraš bolje i da ga prisvojiš u svoju korist. Utakmica je takva, da ako se ostvari pozitivan rezultat, svi ćemo biti junaci. Da li ću to biti ja, ili neki drugi pojedinac, to i nije toliko bitno. Najvažnije je da kao ekipa ostvarimo rezultat pogodan za nas, i da svi budemo junaci . – počeo je Pavkov.

Naš napadač je svestan da je utakmica protiv Rendžersom jedna od onih koje mogu da postanu istorijske.

- Utakmica je jedna od takvih, da sve može da nas digne u nebesa i da stvarno ispišemo istoriju, i slavu pripišemo svima nama. Sutra ćemo videti. Spremamo se i daćemo sve od sebe. Hemija između igrača je odlična, što je preduslov da se utakmica odigra dobro. To je na prvom mestu. Odatle se počinje, a temelje imamo dobre. Rival je u prvom meču imao više sreće, a nadam se da su je potrošili i da će se nama vratiti sutra.

Dotkao se Pavkov i velike podrške koju naša ekipa ima pred ovaj susret, ali i naglasio da jedan gol može da donese mnogo toga.

- Naravno da nam znači podrška. To je jako bitno u ovakvim situacijama. Volim što imamo podršku i što nas svi podržavaju. Rezultat je takav kakav jeste. Imali smo dosta šansi u Glazgovu. Jedan gol bi nam dao krila i mnogo veće šanse. Nadam se da ćemo uspeti da realizujemo sve ono što nismo u Škotskoj.

Naš klub ima kontinuitet igranja u evropskim takmičenjima, a prema rečima Milana Pavkova - to je normalno.

- Ranije sam govorio o tome, da je za Zvezdu najbitnije, i da to treba da postane neka normalna pojava da se svake godine igra Evropa, jer Zvezda to zaslužuje.

Pavkov je već imao priliku da se nađe u centru pažnje britanske štampe, nakon što je bio junak protiv Liverpula, a veruje da to može da se ponovi i nakon meča sa škotskim predstavnikom.

-Bilo bi lepo da se to desi. Potrudićemo se – zaključio je Pavkov.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon