Omladinci spremni za Monako

20.10.2024
19:19
No items found.

Juniori našeg kluba će u utorak, 22. oktobra, od 13 časova gostovati Monaku u okviru trećeg kola Lige šampiona za mlade. Šef stručnog štaba omladinskog sastava Crvene zvezde - Nenad Milijaš je izneo očekivanja pred duel u Monte Karlu.

- Nova utakmica u Ligi šampiona će ponovo biti prilika za dokazivanje na velikoj sceni. Igraćemo protiv vrlo dobrog tima, koji je do sada pokazao kvalitet u već dva odigrana meča. Pred igračima je još jedan praznik fudbala, kao što sam već prethodno isticao na njima je da pruže maksimum i uživaju. Samim tim što imamo priliku da se nadmećemo sa odličnim fudbalskim akademijama i učimo, a uz to i napredujemo to je za nas izuzetno značajno. Želimo da se takmičimo sa najboljima i da konstantno rastemo iz meča u meč. Suprostavićemo se ozbiljnom protivniku, fizički dominantnom i potrudićemo se da reprezentujemo Crvenu zvezdu na pravi način na evropskoj sceni - istakao je Nenad Milijaš.

Najmlađi u ekipi - Vasilije Kostov je motor veznog reda naših juniora, a fudbaler rođen 2008. godine sa nestpljenjem očekuje novi susret u Ligi šampiona.

- Iza nas je reprezentativna pauza, a nakon toga dobra utakmica u prvenstvu protiv Metalca. Podigli smo samopouzdanje što je bitno za nas kao tim. Dobro se poznajemo i u ekipi vlada pozitivna atmosfera. Jedva čekam meč sa Monakom, jer znamo da se radi o snažnom protivniku. Savladali su Barselonu, a potom pretrpeli poraz od Dinama na gostujućem terenu. Stručni štab nas je pripremim za utakmicu, kao i na zahteve koje žele da ispunimo. Samim tim verujem da možemo uz naš kvalitet i dobru pripremu meča da stignemo do pozitivnog rezultata. Radujemo se utakmici i što ćemo imati priliku da se borimo za Zvezdine boje u Ligi šampiona - rekao je mladi Kostov.

Meč omladinskih timova Monaka i Crvene zvezde je zakazan za 13 sati u utorak, 22. oktobra, dok će direktan prenos biti dostupan na Zvezda TV.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon