Olanjinka : Golovi za samopouzdanje, idemo po pozitivan rezultat u Norvešku

16.8.2024
16:51
No items found.

Krilni napadač naše ekipe - Piter Olanjinka je nakon trijumfa protiv Čukaričkog istakao da mu dva postignuta gola izuzetno znače na polju samopouzdanja, ali i da je srećan zbog sjajne forme u kojoj se nalazi po povratku na teren.

- Ostvarili smo bitnu pobedu protiv odlične ekipe Čukaričkog, koja će nam dosta značiti pred evropske utakmice u plej-ofu. Srećan sam što sam se vratio na teren u sjajnoj formi. Osećam se dobro, nedostajali su mi mečevi, ali mi je drago da ponovo mogu da pomognem ekipi. Postigao sam dva gola u kratkom vremenskom razmaku i nema sumnje da će mi dosta značiti na polju samopouzdanja. Verujem da ću najbolje partije tek prikazati u nastavku sezone - istakao je Piter Olanjinka.

Pred crveno-belima je i prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, koji će odigrati na gostujućem terenu protiv Bode Glimta u utorak od 21 sat.

- Sigurno da je pred nama izuzetno težak zadatak, ali sam uveren da imamo kvalitet i da ćemo to potvrditi na terenu. Bode Glimt je ekipa koja sjajno igra na domaćem terenu i učinićemo sve da ih zaustavimo u Norveškoj. Očekuje nas dug put, potpuno drugačiji vremenski uslovi, veštački teren, ali smo se za sve to pripremali. Znamo da će zvezdaši biti uz nas, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo pozitivnim rezultatom pred revanš na Marakani - zaključio je Piter Olanjinka.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon