O narednom protivniku - Monako

21.10.2024
21:15
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak od 18 časova i 45 minuta, gostovati ekipi Monaka, u okviru trećeg kola Lige šampiona.

MEĐUSOBNI SUSRETI

Naša ekipa se sa timom iz Monte Karla kroz istoriju sastala samo dva puta. Obe utakmice su odigrane u okviru grupne faze Lige Evrope u sezoni 2022/2023. Ekipa iz Kneževina je bila bolja u oba okršaja.

Prvi susret, odigran 8. septembra 2022, na stadionu "Rajko Mitić" je završen rezultatom 0:1. Crveno-beli su tu utakmicu odigrali na veoma visokom nivou, ali su gosti iz Monte Karla slavili pogotkom Embola sa bele tačke. Domaća ekipa je u revanšu trijumfovala sa 4:1, a jedini strelac je za našu ekipu tada bio Gelor Kanga iz jedanaesterca.

BUDI DEO ZVEZDE

Svi navijači našeg kluba će ovu utakmicu moći da gledaju u direktnom prenosu na Areni Premium 1 i RTS 1. Takođe možete pratiti i naš studio na Zvezda TV, a nakon utakmice očekuju vas izjave trenera i igrača.

FORMA EKIPA

Izabranici Vladana Milojevića su u dobroj formi. U prošlom kolu Superlige Srbije su savladali Radnički iz Niša rezultatom 5:1. Crveno-beli su trenutno lideri srpskog šampionata uz utakmicu manje, a imaju 31 osvojen bod na 11 utakmica. U prva dva kola Lige šampiona nisu stigli do trijumfa, ali će protiv Monaka imati priliku da upišu tri boda.

Ekipa Monaka je takođe u sjajnoj formi. U okviru francuskog prvenstva se nalaze na drugoj poziciji sa 20 osvojenih bodova posle osam odigranih rundi. Ove sezone još uvek ne znaju za poraz, jer pored sedam pobeda imaju tri nerešena rezultata. Igraju lepršavo, te se u nekoliko utakmica ove sezone dešavalo da postignu tri gola. Na poslednjih sedam utakmica, imaju čak pet pobeda, od kojih je jedna protiv španskog giganta - Barselone, u okviru prvog kola Lige šampiona.

PROTIVNIČKI IGRAČI

Šef stručnog štaba ekipe iz Monte Karla - Adolf Hiter, je poznat po brojnim promenama formacije u toku sezone. Ekipa Monaka igra uglavnom u formaciji 4-2-3-1, ali neretko prelazi i u formu sa tri igrača u poslednjoj liniji.

Na golu se nalazi švajcarski čuvar mreže - Filip Kun. Najstandardniji defanzivni tandem čine Singo i Kerer, dok u formi sa četiri defanzivca, bekovski par čine Kajo Enrike i Vanderson. Stub veznog reda je i kapiten ekipe - Zakaria, a sa njim sredinu terena čuva i Kamara. Ofanzivni trio čine bivši fudbaler Liverpula i reprezentativac Japana - Minamino, Golovin i Ben Šegir. Najistureniji je Embolo, dok mu je zamena fantastični Balogun.

SUDIJE

Glavni sudija: Tobijas Štiler.

Prvi pomoćnik: Kristijan Gitelman.

Drugi pomoćnik: Mark Borš.

Četvrti sudija: Matijas Jelenbek.

VAR : Bendžamin Brend.

AVAR : Johan Fajfer.

OSTALE UTAKMICE

Utorak:
18 :45 Milan - Briž
21 :00 Pari Sen Žermen - PSV
21 :00 Juventus - Štutgart
21 :00 Arsenal - Šahtjor
21 :00 Aston Vila - Bolonja
21 :00 Đirona - Slovan
21 :00 Šturm - Sporting
21 :00 Real Madrid - Borusija Dortmund

Sreda:
18 :45 Atalanta - Seltik
18 :45 Brest - Bajer Leverkuzen
21 :00 Mančester Siti - Sparta
21 :00 Lajpcig - Liverpul
21 :00 Barselona - Bajern Minhen
21 :00 Atletiko Madrid - Lil
21 :00 Benfika - Fejenord
21 :00 Salcburg - Dinamo
21 :00 Jang Bojs - Inter

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon