Ninkov : Uz veliku podršku navijača u Monte Karlu do pozitivnog rezultata

20.10.2024
17:06
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde će u okviru trećeg kola Lige šampiona gostovati ekipi Monaka u Monte Karlu, a utakmica će biti odigrana u utorak od 18 časova i 45 minuta. Bivši fudbaler i kapiten našeg kluba Pavle Ninkov, smatra da crveno-beli, uz veliku podršku naših navijača sa tribina, mogu da stignu do pozitivnog rezultata.

Nekadašnji desni bek našeg tima je proveo šest sezona u Ligi 1 igrajući u redovima Tuluza, te je dobro upoznat sa kvalitetom, kao i karakteristikama Monaka.

- Monako je ekipa koja je konstantno u vrhu francuskog fudbala. Njihova liga je takva da se igra veoma snažno i fizički zahtevno, sa dosta snage i trčanja, te su i sami igrači Monaka sigurno fenomenalno pripremljeni, na šta treba da se obrati posebna pažnja. To je jednostavno ono što zahteva francuska liga, te su svi igrači kluba iz Monte Karla na visokom nivou fizičke spreme - počeo je bivši defanzivac Crvene zvezde.

Prema mišljenju Pavla Ninkova, koncentracija će izabranicima Vladana Milojevića biti potrebna tokom svih 90 minuta utakmice u utorak.

- Monako je veoma dobar tim, te ih ne treba olako shvatiti. Svi igrači moraju biti koncentrisani tokom kompletne utakmice, te biti svesni da su protivnički fudbaleri veoma spremni i da ne smeju da posustaju ni u jednom trenutku.

Crvena zvezda će imati veliku podršku navijača na dalekom gostovanju.

- Sigurno će igrači imati ogromnu podršku naših navijača, bez obzira na to što se meč igra u Monte Karlu. Ako dobro uđemo u utakmicu, uz podršku velikog broja zvezdaša, ne sumnjam da ćemo moći da izborimo pozitivan rezultat - podvukao je Pavle Ninkov.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon