Neka se ponovi spektakl od prošle godine - Marakana slavi 61. rođendan

9.9.2024
11:30
No items found.

Crvena zvezda će u subotu, 14. septembra obeležiti 61. rođendan stadiona ”Rajko Mitić”, kada će crveno-beli dočekati kruševački Napredak na svom terenu u okviru osmog kola Superlige Srbije od 20 sati. Kapije Marakane će biti otvorene za sve navijače, što će biti idealna prilika da zvezdaši premaše prošlosezonski broj gledalaca koji je iznosio 23 hiljade.

Претходне такмичарске године фудбалери нашег тима су однели победу над екипом Новог Пазара од 2:1 у оквиру шестог кола првенства. Меч је одигран 2. септембра, дан након званичног датума отварања наше Маракане које је обележено 1. септембра давне 1963. године. На трибинама је 23 хиљаде гледалаца бодрило црвено-беле до тријумфа, који су головима увеличали Александар Драговић и Гелор Канга.

Дефинитно су звездаши били 12. играч нашег тима и по ко зна који пут су на величанствени начин обележили рођендан највећег српског стадиона и куће свих заљубљеника у црвено-беле боје. Прелепа кореографија на северној страни стадиона је дала посебну ноту рођенданском слављу, а перформанс у 60. минуту утакмице је указао на симболику година постојања стадиона “Рајко Митић”.

Сезону касније, навијачи ће имати прилику да поново у великом броју испуне стадион и обележе 61. рођендан Маракане. Изабраници Владана Милојевића ће дочекати Напредак из Крушевца у суботу 14. септембра, а улаз је бесплатан.

Поред рођенданске журке, звездаши ће имати могућност да поздраве учеснике Лиге шампиона, као и нова појачања Радоњића, Силаса и Крунића.

Звездаши, видимо се на Маракани да прославимо заједно 61. рођендан наше куће!

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon