Neđić : Primat ostaje priprema igrača za prvi tim Crvene zvezde

30.7.2024
16:39
No items found.

Fudbaleri našeg razvojnog tima Grafičara predstojećeg vikenda kreću u novu sezonu predvođeni mladim strategom Markom Neđićem. Ekipa sa Senjaka je odradila zahtevne pripreme, a jedan od najtalentovanijih trenera je rezimirao kompletan rad.

- Odradili smo sve kako je planirano tokom pripremnog perioda. Prvi deo treninga je odrađen u Beogradu, a drugi na Zlatiboru, da bismo poslednju nedelju takođe radili na našem terenu. Tokom kontrolnih utakmica smo imali priliku da “testiramo” sve fudbalere, pre svega igrače koji su se pridružili ekipi ovog leta. Svi su dobili šansu, jer nam rezultat nije bio cilj, već smo želeli da vidimo momke na terenu i dobijemo jasnu sliku šta možemo od koga da očekujemo tokom sezone. Zadovoljni smo prikazanim, pre svega odnosom igrača i ispunjenim zahtevima na treninzima. To nam je bilo najbitnije. Spremni očekujemo početak prvenstva - počeo je Marko Neđić.

Konstatovao je trener popularnih Grafosa da je okosnica njegovog tima zadržana, kao i da se primarni zadatak razvojnog tima Crvene zvezde nije menjao ni pred početak sezone 2024/25.

- Veliki broj igrača je ostao u ekipi u odnosu na prethodnu sezonu. Priključeni su nam i igrači iz prvog tima Crvene zvezde - Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović. Sigurno da smo “stariji” i iskusniji za jednu sezonu. Momci koji su prethodne sezone tek osetili nivo seniorskog fudbala, od njih se ove takmičarske godine očekuje da pokažu napredak i budu pravi. Naš prevashodni cilj jeste razvoj fudbalera, kao i svake godine. Radimo intenzivno na pripremi igrača za sledeći nivo, da li je to prvi tim Zvezde ili viši rang takmičenja, odnosno neki tim koji se takmiči u Superligi Srbije. 

Takođe , šef stručnog štaba tima sa Senjaka je izneo očekivanja pred prvi meč u novoj sezoni, koji je zakazan za subotu, 3. avgust, od 17 sati i 30 minuta na terenima Omladinske škole.

- Poštujemo ekipu Slobode i znamo da se radi o kvalitetnom protivniku. Moramo da uđemo sa dozom opreza u meč, jer je Sloboda dobar tim, ali ipak najpre gledamo sebe. Fokusirani smo na to kako će naši igrači da se razviju i šta će da pruže na terenu. Ambicije su nam da budemo dobro plasnirani u Prvoj ligi Srbije, ali primat ostaje priprema igrača za prvi tim Crvene zvezde - zaključio je Neđić.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon