Мимовић позива навијаче: Да напунимо запад Маракане и навијамо јако

30.9.2024
16:05
No items found.

Талентовани дефанзивац Црвене звезде - Огњен Мимовић услед повреде пропушта дуел са Интером који је на програму у уторак од 21 час, али ће утакмицу заједно са нашим навијачима, као и Милошем Дегенеком који је најавио долазак, гледати са западне трибине.

- Повређен сам, тако да ми нема друге неко да утакмицу гледам из Београда. Чуо сам се са саиграчима, пожелео им срећу у Милану и верујем да ће оставити срце на терену за Звезду, као и увек. Хендикеп је што ће играти без наших навијача у Италији, јер сви добро знамо колико је подршка Звездине публике од великог значаја за нас. Нажалост, мораће без њих да пруже свој максимум и да се у Београд врате са позитивним резултатом - почео је Мимовић.

Момак рођен 2004. године је упознат са акцијом клуба да ће навијачи на Маракани моћи да гледају утакмицу која се игра у Италији.

- Биће велики видео бим на атлетској стази, бесплатан улаз и одлична прилика да навијачи дођу на Маракану и на тај начин, по ко зна који пут, покажу верност Звезди. И ја ћу одатле гледати утакмицу, тако да ћемо сви заједно покушати да навијамо толико гласно да нас чују у Милану. Шалу на страну, али одлична идеја клуба и максимална подршка за акцију. Позивам све навијаче да дођу сутра и да направимо спектакл на Маракани - закључио је Мимовић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon