Milson : Osećam ljubav zvezdaša, želim da ih obradujem golom u subotu

6.8.2024
13:09
No items found.

Novi igrač našeg kluba - Felisio Milson je prvi nastup u crveno-belom dresu upisao na meču protiv Tekstilca, a ukazanu priliku je iskoristio na najbolji mogući način postigavši debitantski gol.

- Odigrao sam prvu utakmicu, još uvek se privikavam i upoznajem sa saigračima. Takođe, na osnovu nekoliko treninga razumeo sam šta trener želi od mene i trudim se da se što pre prilagodim njegovim zamislima i sistemu. Zaista sam srećan što sam tako brzo postigao prvi gol u novom klubu, već na debitantskom meču, osećaj je poseban - istakao je Milson.

Felisio Milson je postao treći igrač Crvene zvezde koji se ovog leta na prvom meču upisao u listu strelaca.

- Neverovatan podatak, osećam se počastvovano. Želim da nastavim u istom ritmu i da postižem golove na svakoj utakmici, ukoliko je to moguće.

Bliži se i utakmica sa ekipom Novog Pazara, a novi krilni napadač naše ekipe ističe da se raduje prvom meču na Marakani.

- Ne mogu da dočekam utakmicu kod kuće, na našem stadionu i pred Zvezdinim navijačima. Osećam ljubav zvezdaša, od kada sam došao u klub dobio sam dosta poruka. Zbog svega toga se veoma radujem utakmici koja nas očekuje u subotu. Želim da se upišem u listu strelaca što pre i na našem stadionu - zaključio je Milson.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon