Milosavljević : U klubu sam već deceniju, želim da se dokažem u Zvezdi

7.7.2024
02:10
No items found.

Imali su priliku zvezdaši da se u sezoni za nama upoznaju sa jednim od najtalentovanijih štopera u Evropi - Veljkom Milosavljevićem, koga tek čeka puna afirmacija u dresu voljenog kluba.

- Sve izgleda fantastično za sada. Ritam je odličan, osećam se da napredujem iz dana u dan i drago mi je što sam deo ekipe. Drugačije je sad u seniorima nego u omladincima, mora sigurnije da se igra, sa maksimalnom koncentraicjom, jer se svaka greška kažnjava. Što se priprema tiče, ima svega, radimo dosta i teretanu i "suvo" trčanje, kao i sa loptom. Naravno , svi više volimo da radimo sa loptom, a najteže mi padaju vežbe za noge. Ipak , izdržavam sve, ovo su mi druge pripreme, tako da nema ni treme više. Zimus je bilo malo treme, više iz poštovanja, ali sad se odlično poznajemo - počeo je Milosavljević.

Otkrio nam je i ko mu najviše pomaže pri adaptaciji, ali i sa kim se najviše druži.

- Iskreno, pomažu mi svi, kako treneri, tako i iskusniji igrači. Međutim, izdvojio bih trenere koji su bili sa nama ranije u Omladinskoj školi, a sad su tu u prvom timu. Što se druženja tiče, najviše vremena provodim sa Maksimovićem. Igramo karte, gledamo serije.

Naučio je Milosavljević da se u Zvezdi samo pobede podrazumevaju.

- Ne samo da sam svestan da mora svaka utakmica da se pobedi, već i da to mora da bude uz dobru igru. Krivo mi je što nismo osvojili titulu prošle godine u omladincima. Prva polusezona je bila lošija, druga mnogo bolja, bez poraza, gde smo samo dva remija imali i ostali"kratki" za bod. Bila mi je čast da sarađujem sa trenerom Milijašem. Veliko iskustvo za mene.

Pritisak nije nešto što Milosavljević poznaje.

- Postoji pozitivan "teret" igranja za Zvezdu, ali sam 10 godina u klubu već i znam svaki detalj na Marakani. Apsolutno znam kako da se nosim sa pritiskom. Što se tiče želja, nadam se da ću dobiti što više minuta, ako ne ove, onda sledeće sezone. Želim da igram i Ligu šampiona sa Zvezdom, uz to da se odbrani dupla kruna - podvukao je Milosavljević.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon