Milojevićeva Zvezda uvek efikasna protiv Čukaričkog

12.8.2024
15:13
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde će se u četvrtak - 15. avgusta od 20 časova sastati sa ekipom Čukaričkog u okviru petog kola nacionalnog prvenstva. Predvođeni Vladanom Milojevićem crveno-beli su do sada na devet mečeva postigli 24 gola, što je proseku 2.67 po utakmici.

Statistika govori da su prvotimci našeg kluba naročito raspoloženi u duelima protiv Čukaričkog, kada ih sa klupe vodi Vladan Milojević. Naime učinak na devet susreta sa ekipom sa Banovog brda je jedan od najboljih, s obzirom na činjenicu da su fudbaleri naše ekipe upisali osam trijumfa.

Značajno je istaći i kako su fudbaleri Zvezde dolazili do važnih bodova u pomenutim mečevima, imajući u vidu izuzetno ofanzivnu igru naših prvotimaca. Fudbaleri Crvene zvezde predvođeni Vladanom Milojevićem u proseku na utakmicama protiv Čukaričkog postižu više od dva gola, tačnije 2.67. Ipak ovaj podatak dodatno dobija na značaju ukoliko se istakne da je to jedan od najboljih rezultata efikasnosti crveno-belih protiv aktuelnih superligaša.

Popularni Klark Kent je crveno-bele tokom prvog mandata predvodio i na dva susreta sa Čukaričkim koja su odigrana u avgustu, te ostvario maksimalan učinak. Prvi duel je odigran 6. avgusta 2017. godine, a bila je to ujedno i prva utakmica Milojevića na klupi Zvezde protiv Čukaričkog. Trijumfovali su crveno-beli sa ubedljivih 3:0, a u listu strelaca su se upisali Filip Stojković i Aleksandar Pešić u dva navrata.

Drugi duel je odigran godinu dana kasnije, tačnije 25. avgusta 2018. godine. Izabranici Vladana Milojevića su tada savladali Čukarički sa 2:1, a za Zvezdu su bili precizni Slavoljub Srnić i Marko Gobeljić.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon