Милојевић: Сами себе победили

1.10.2024
23:35
No items found.

Прве утиске после пораза од Интера у Лиги шампиона изнео је и шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић.

- Резултат је 4:0, а утисак да смо сами себе победили. Све голове које смо примили су директне индивидуалне грешке и веома је тешко играти против било кога на тај начин, а камоли Интера. Имали смо добре ситуације и моменте у игри, али те ствари су недопустиве. Анализирали смо и меч против Бенфике и сложили се да то не сме да се дешава, али је епилог да смо у две утакмице Лиге шампиона сами себи дали шест голова. Није залагање спорно, играчи су се борили, али морамо да смањимо индивидуалне грешке ако хоћемо да урадимо нешто - почео је Милојевић.

Жали и због тога што је Звезда вечерас била без подршке навијача.

- Највеће такмичење у Европи и свакако празник за навијаче, тако да ми је криво и због њих и због нас што нису били са нама. Фалили су нам.

Још шест утакмица је пред фудбалерима Црвене звезде, много бодова је у игри.

-Нама је сигурно жеља да се што боље пласирамо. Сваку утакмицу гледамо појединачно, али су прве две заиста биле захтевне, против одличних ривала. Ми ћемо пробати да дамо све од себе, да скупимо што више бодова. Друго коло је прошло, али има још много да се игра. Сваки меч је једно ново искуство, и надам се да ћемо се пласирати што више у коначном пласману.

Једини одговор на игру Интера је био примењен управо у овој утакмици.

-Немају везе грешке са системом, индивидуалне грешке су у питању. Што се тиче Интера, знате како они играју, а једино на овакав начин може да им се одговори. Уколико на било који други начин одговорите против оваквог ривала, то је за по сваки тим апсолутно кобно – завршио је Милојевић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon