Milojević : Ovo smo želeli od početka, pružićemo maksimum

21.10.2024
20:25
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Monaka u trećem kolu Lige šampiona, a očekivanja pred utakmicu izneo je šef stručnog štaba našeg kluba – Vladan Milojević.

- Monako ove sezone igra jako dobar fudbal. Adi Hiter je dolaskom promenio DNK ekipi, igra se sa dosta dinamike i energije. Igrači su na sjajan način prihvatili novog trenera i svakako imaju dosta samopouzdanja, što se vidi po igrama u francuskom šampionatu, kao i Ligi šampiona. Tačno je da imamo dosta problema, od samog početka sezone traju. Moramo konstantno da menjamo od formacija do samih igrača. Neki fudbaleri imaju veliki uticaj na našu igru, trenutno ih nemamo u sastavu. Mi smo u Ligi šampiona, želimo da izađemo i da se borimo, te ćemo videti kako će se završiti utakmica – započeo je Milojević.

Osvrnuo se strateg naše ekipe i na prethodne mečeve.

- Tačno je da smo pravili dosta individualnih grešaka u prve dve utakmice. Velika je razlika igrati u našoj ligi i Ligi šampiona. Razgovarali smo dosta o tome šta možemo da promenimo, gde da ispravimo greške, sigurno niko od njih to nije namerno uradio. Igramo protiv jednog izuzetno jakog i snažnog protivnika, sa visokim presingom. To je francuska ekipa sa nemačkim stilom, grešaka će biti, ali one moraju biti svedene na minimum .

Reprezentativna pauza smanjuje količinu treninga i vreme za pripremu.

- Imamo plan utakmice, spremali smo se za ovaj meč. Mnogo nam otežava činjenica da imamo dosta reprezentativaca i da posle pauze imamo malo vremena da se spremimo za naredne izazove. Ono na čemu bi trebalo da radimo, ne možemo da stignemo. Svakako, mi smo spremni i videćemo kako će sve to izgledati. Pokušaćemo da ugrozimo protivnika u segmentima gde bude najslabiji .

O povredama Glazera i Drkušića.

- Neće biti sigurno sa nama, videćemo na koji vremenski period. Drkušić je takođe povređen, povredili su se tokom obaveza u reprezentacijama, mi na to ne možemo da utičemo. Pogotovo na Glazera, imao je već jednu povredu, pokušali smo da ga izlečimo, ali se vratio nakon reprezentativnih obaveza ponovo povređen. Igrači ne mogu da izdrže taj ritam, te često dolazi do problema. Pričamo o Ligi šampiona, bez ikakvog alibija, to od mene nikada niste čuli, ali bez Glazera, Ivanića, Mimovića, Drkušića, Hvanga koji je otišao... To su fudbaleri koji su imali uticaj na našu igru. Za sve je potrebno vreme, primorani smo na inovacije, ali šta je tu je. Igrači se vraćaju sa reprezentativnih utakmica, gde je naš posao što pre da ih zalečimo i vratimo u ritam. Liga nacija nije više takmičenje sa prijateljskim utakmicama, nisu mečevi u kojima nastupaju rezervni fudbaleri. Ono sada donosi velike benefite i svi gledaju svoj interes. Koga nema, bez njega se mora. Daćemo sve od sebe, pokušaćemo da rešimo i taj problem .

Duel sa Barselonom daleko, fokus samo na utakmici sa Monakom.

- Dobili smo izuzetno atraktivne protivnike. Svi su oni lideri u svojim ligama, dolaze iz najboljih prvenstava. Za mene je najvažnija naredna utakmica, ovo nam je bio cilj, ima vremena do sledećeg meča, sada smo fokusirani samo na ono što sledi – poručio je Milojević.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon