Milojević : Fokus na našem timu i igri

22.9.2024
03:25
No items found.

Utakmica 174. večitog derbija biće odigrana u ponedeljak od 19 časova, a očekivanja pred susret izneo je šef stručnog štaba našeg tima Vladan Milojević.

- Igramo derbi sutra i znamo da je to veoma važna utakmica. Svaku utakmicu spremam na isti način, već sam i govorio o tome. Posle četvrtka je bilo očigledno da imamo određene kadrovske probleme i da nismo imali mnogo vremena za trening, tako da ćemo dosta toga rešavati u hodu. Mnogo varijanti imam u glavi i možda po prvi put u svojoj karijeri neću znati tim do dana utakmice. Sutra ću odlučiti ko će na teren. Videli ste i sami, Mimović se povredio, sreća u nesreći je da nije toliko opasno, ali i to je fudbal dešava se. Odlično je trenirao i radio, ali moraćemo da se prilagodimo. Za Rodića ne znam, videću još sa medicinskim timom - počeo je Milojević.

Govorio je i o tome koja dva bonusa će sutra istrčati na teren.

- Imamo mnogo igrača različitog profila, jake i dobro popunjene pozicije. Ipak, jedna odluka često povlači drugu i svaki izbor vam otvara neka druga pitanja. Videćemo posle utakmice i komentarisati, ali sada možemo samo da predviđamo. Videću danas još na treningu šta i kako, ali mislim da ću sutra doneti odluku.

Ne obazire se Milojević ni na kakve statističke parametre pred utakmicu.

- Pritisak postoji pred svaku utakmicu i ne obazirem se na statistiku. Igramo protiv ekipe koja nam je konkurent za titulu. Bez obzira na situaciju u kojoj je večiti rival, mi smo najveći favoriti za titulu. Oni imaju dobar tim, ali se još uvek traže. Mi moramo da budemo fokusirani na nas i našu igru. U ovom trentku mi je to najveća enigma, kakvi ćemo mi da budemo, kako ćemo se postaviti, odgovoriti na zadatke. Da li njima više ide u prilog što su imali duže vremena za pripremu ili ne i to može da se gleda sa dve strane. Imali su celu nedelju, mogli da se odmore, da uhvate intenzitet treninga. Ipak , sve ima svoje mane. Mi igramo na tri dana, i moramo brzo da se prilagođavamo.

Za kraj, govorio je i o susretu sa Benfikom.

- Analizirali smo utakmicu, ali nema vremena da se osvrćemo. Ostaje žal što nismo ostvarili pozitivan rezultat, jer smo ga zaslužili. Svaka utakmica služži za nauk i za nešto što treba ispraviti. Igrači su to uvideli i vodimo se filozofijom da iz meča u meč napredujemo. Mislim da ćemo kako vreme bude odmicalo biti sve bolji, jer imamo dosta igrača koji dolaze iz povreda, nespremnosti , pauza - zaključio je Milojević.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon