Milojević : Da se zapitamo i napravimo dobru analizu

27.7.2024
22:30
No items found.

Crvena zvezda i Mladost iz Lučana su podelili bodove (2:2) u utakmici drugog kola Superlige Srbije, a utiske nakon meča je izneo šef stručnog štaba – Vladan Milojević.

- Vi kad hoćete, obično to onda neće. Prvo poluvreme ne bih komentarisao, rekao sam da je moja najveća odgovornost, ja sam birao ekipu i spremao, očigledno je da nešto nismo uradili kako treba, odnosno ja. Idemo dalje, drugo je kolo. U svakom slučaju moramo malo da se zapitamo, ne sviđa mi se odnos pojedinih igrača. Naše Delije će nam reći čuvenu parolu “da kao lav se boriš“ i to je neka parola koju imamo. Ne znam šta su moji igrači mislili, ali sada nije ni bitno, to su neke stvari za svlačionicu. Ponavljam , idemo dalje vredno da treniramo, radimo i ispravimo sve ovo u idućem kolu – počeo je Milojević.

Iskusni strateg se zahvalio publici, a potom istakao da igrači od prvog do poslednjeg minuta moraju da daju sve od sebe, kako se prvo poluvreme ne bi ponovilo.

- Znam da će oni uvek da daju podršku i svaka čast navijačima. Generalno imamo dosta novih igrača i fudbalera od prošle godine, igrati za Crvenu zvezdu je stvarno strast i morate da date sve od sebe. Ne možete da im kažete ništa za drugo poluvreme, ali ovo prvo nije dostojno kluba, ne možete da igrate tako. Za celokupno vreme provedeno u Zvezdi, ne znam da li smo odigrali ovakvu utakmicu, bezvoljnu i bezidejnu, bez rizika. Napravićemo jednu dobru analizu i nastaviti dalje – zaključio je Milojević.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon