Milojević : Važna pobeda, radujemo se rođendanskom spektaklu

6.3.2023
9:37
No items found.

Победила је Црвена звезда у оквиру 25. кола екипу ТСЦ-а у Бачкој Тополи резултатом 1:2, а утиске после тешког гостовања изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

- Увертира је била условљена нестанком струје, али то није оправдање. Била је тешка утакмица за нас против екипе која је у мотивационом и енергетском смислу била боља. Пробали смо са ротацијама и изменама и добро је што смо победили. То је квалитет и јачина Звезде, да се тријумфује и кад се не игра онако као пре 10 дана - почео је Милојевић.

Одличну партију имао је млади Лековић, а шеф стручног штаба нашег тима је управо његову интервенцију са краја првог дела игре издвојио као кључну.

- Честитао бих му на доброј такмичарској утакмици. Није му прва, али је одиграо 90 минута и битно је за њега да скупља рутину. Интервенција са краја првог полувремена је била круцијална. Заиста је играо добро са Драговићем у пару, а за детаљнију анализу има времена. Свакако бих му поручио да настави тако да ради.

Звезда ће у недељу од 16 часова дочекати Нови Пазар када ћемо прославити 78. рођендан нашег клуба, а Милојевић позива навијаче да дођу на меч за који је улаз бесплатан.

- Потребна нам је енергија и да држимо фокус, имамо 16 бодова предности, а ако неко може то да нам донесе, онда су то свакако наши навијачи и пуне трибине. Позивам их да дођу у што већем броју да прославимо рођендан - подвукао је Милојевић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon