Milojević - Igrači pokazali pravi odnos

7.2.2019
6:34
No items found.

Шеф стручног штаба Владан Милојевић задовољан је урађеним на зимским припремама и осврнуо се на последњу проверу у Анталији и тријумф против Марибора резултатом 1:0.

- Утакмица је била тврда како смо и очекивали, јер Марибор тако игра. Пред полазак на припреме тражили смо јаке противнике како би играчи имали захтеве какви су били против Марибора. Добре провере смо имали и против Аустрије и Лудогореца, у таквим мечевима можете доста да научите и видите где сте - рекао је Милојевић.

Црвено-бели су савладали лидера словеначког првенства минималним резултатом, стрелац јединог гола био је Марко Марин, а тренер Звезде имао је речи хвале за своје изабранике.

- Морам да похвалим играче за показан велики професионализам, није им било лако. Имали смо прво 10 дана на Кипру, па сада две недеље у Турској, дупле тренинге... Једва су чекали да се заврше припреме. На ову последњу утакмицу не гледам баш као на генералну пробу, добро познајем своје играче и мало сам се прибојавао односа према игри на крају припрема, јер онда може да дође до неких проблема. Ипак, имали су јако добар однос, осим можда у првих 15-20 минута док нису "упалили", после је било доста добро. Има времена одређене ствари да исправимо у предстојећој недељи и да задржимо све оне добре елементе и принципе у игри - нагласио је Милојевић.

Експедиција шампиона Србије у суботу се враћа у Београд, а Милојевић се захвалио свима на гостопримству у хотелу „Регнум“ и условима које су имали у Анталији.

- Припреме су протекле на најпрофесионалнијем могућем нивоу - закључио је Милојевић.

Пролећну премијеру његови изабраници имаће 16. фебруара од 16 сати против Војводине на стадиону „Рајко Митић“ и то је прилика да што више навијача поздрави екипу на старту другог дела сезоне.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon