Lazarevac proslavio dolazak duple krune

14.6.2024
No items found.

Letnji karavan Crvene zvezde nastavlja promociju osvojene duple krune u sezoni 2023/24, kao i trofeja Lige šampiona. U okviru dobro poznate akcije pod sloganom “Zvezda je moja porodica" naša ekspedicija je posetila i obradovala navijače iz Lazarevca.

Crveno -bela fan zona je po dolasku Zvezdinog autobusa postavljena na gradskom trgu. Odmah nas je dočekao veliki broj mališana, koji su sa ponosom nosili obeležja našeg kluba. Dečaci , ali i devojčice, su isticali da su ljubav prema Zvezdi nasledili od roditelja, a takođe su pričali o tome ko su im omiljeni igrači. Tako smo neretko čuli imena poput Glazera, Ivanića, Hvanga, Kataija i mnogih drugih prvotimaca.

Put za članstvo je bio nezaobilazna stanica uoči fotografisanja sa tri pehara, koji su zasijali u Lazarevcu. Širom ulica grada se mogla čuti zvezdaška muzika, koja je samo dodatno propratila kompletan ambijent na današnjem druženju. Puni utisaka, nakon odlično provedenog vremena, naša delegacija je napustila Lazarevac sa željom da i naredne sezone zajedno proslavimo uspehe Crvene zvezde.

Zvezdaši , sutra se družimo u Smederevu!

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon