Iza juga Marakane – Maksimović je Zvezdina budućnost

26.9.2024
15:05
No items found.

Andrija Maksimović je pokazao kvalitet u večitom derbiju, te još jednom potvrdio da je veliki zalog za budućnost našeg tima. O njegovom razvojnom periodu, kao i o prvim utakmicama u seniorskom fudbalu govorio je šef stručnog štaba Grafičara – Marko Neđić.

- Suvišno je bilo šta pričati o Andriji Maksimoviću. Ima neverovatan talenat koji ispoljava sve više iz utakmice u utakmicu. Nije pokazivao nikakav strah kada je kao najmlađi prvi put nastupio za Grafičar i već posle nekoliko mečeva se pokazao kao jedan od nosilaca igre i ključnih faktora za naš tim. Uhvatio se u koštac sa starijima od sebe i pokazao da može da se nosi sa daleko iskusnijima. Na kraju krajeva, sve što je bilo potrebno da se vidi mogli ste da uočite na derbiju, gde je bio jedan od najboljih fudbalera na terenu – izjavio je Neđić.

Nakon priprema sa prvim timom se priključio Grafičaru ove sezone i pokazao neverovatan napredak.

- On je prvo prošao pripreme sa prvim timom Zvezde, pa se nama pridružio na Zlatiboru. Odmah po dolasku smo pored njegovog talenta, uvideli da je napredovao još više i da je lestvicu svoje igre podigao na mnogo viši nivo. Sada se sav njegov rad, trud i upornost isplaćuju, te se nadam da će njegova karijera ići samo uzlaznom putanjom, što svi mi očekujemo .

Ima talentovani mladi fudbaler kvalitet za međunarodnu scenu i mečeve protiv evropskih velikana.

- U derbiju je bilo jasno da za njega ne postoji pritisak i da ravnopravno može da se nosi sa svima. U duelu protiv Benfike je postigao pogodak u Omladinskoj Ligi šampiona, a odgovorno tvrdim da portugalski tim nema toliko kvalitetnog igrača kao što je Maksimović. Na njega sada treba da se računa i na evropskoj sceni, jer je pokazao da je Zvezdin ozbiljan zalog za budućnost – poručio je Neđić.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon