Hvang najbolje ocenjeni igrač Zvezde

6.8.2024
11:54
No items found.

Vezni fudbaler našeg kluba In Bom Hvang je posle tri kola domaćeg prvenstva najbolje ocenjen igrač Zvezde, gledajući samo redove crveno-belih, prema statističkoj platformi “Sofascore”.

Posmatrajući mečeve sa strane možemo uvek reći da Hvang na svakom duelu ostavlja poslednji atom snage na terenu. Reprezentativac Južne Koreje je motor igre crveno-belih i profil igrača koji bez premca pokriva svaki milimetar terena. Doprinos fudbalera sa brojem šest na poleđini dresa je nemerljiv, kako u defanzivnom tako i u ofanzivnom smislu.

Od starta sezone Hvang je sakupio 260 minuta, s obzirom na činjenicu da je protiv Mladosti i Tekstilca odigrao ceo meč, dok je u susretu sa Jedinstvom sa Uba zamenjen u 80. minutu. Na otvaranju sezone je prema statističkoj platformi “Sofascore” zabeležio ocenu 9.3. Nekadašnji igrač Olimpijakosa je pored asistencije za Aleksandra Kataija učestvovao i kod gola Bruna Duartea, jer je upravo nakon njegovog udarca i intervencije golmana rivala Brazilac zatresao mrežu. Pored toga, ostvario je 97 posto tačnih dodavanja, 7/7 dugih preciznih lopti i devet ključnih pasova...

Na narednom duelu protiv tima iz Lučana indeks je glasio 8.8, dok je Hvang takođe imao zapažen statistički učinak sa 93 precizna pasa od 103 upućena (90 posto), osam završnih pasova, 12 prenosnih lopti i tri udarca u okvir gola. Protiv Tekstilca, na prvom gostovanju u sezoni, je dobio istu ocenu 8.8, a dve asistencije za Šerifa Endiajea i Bruna Duarte su još jednom potvrdile njegovu kreativnost u polju, dok je u segmentu defanzive Hvang imao i pet dobijenih duela.

Time je u uvodne tri utakmice Hvang na svakom meču bio najbolje ocenjeni igrač Crvene zvezde, a sa tri proigravanja za pogodak trenutno je i najbolji asistent Superlige Srbije. Ako pogledamo prosek u prva tri kola, njegova ocena je 8.97 što predstavlja impresivan učinak borbenog veznog igrača.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon