Hvang gospodar sredine terena i statistički

30.7.2024
12:17
No items found.

Vezni fudbaler naše ekipe - In Bom Hvang je na prve dve utakmice domaćeg šampionata upisao isto toliko nastupa, a statistika zvaničnog sajta Superlige Srbije govori da je reprezentativac Južne Koreje bio na visini zadatka.

Proveo je Hvang ukupno 170 minuta na terenu, a samo su golman Marko Ilić i defanzivaci Milan Rodić i Naser Điga upisali veću minutažu, ali je u konkurenciji veznih fudbalera Zvezdina šestica provela najviše vremena u igri. Zabeležio je fudbaler naše ekipe jednu asistenciju, uz to je i oprobao šut u pet situacija, dok su dva udarca išla u okvir gola.

Potvrdilo se na prolećnoj premijeri da se Zvezdin Magiko i In Bom Hvang sjajno razumeju na terenu. Igrao se 54. minut kada je Zvezdina šestica odlično uposlila Kataija, koji je driblingom prevario protivničkog fudbalera, a zatim i pogodio ugao gola čuvara mreže Jedinstva.

Sjajan je bio Hvang kada je u pitanju pas igra. Zabeležio je vezni fudbaler naše ekipe 174 dodavanja, od toga 162 uspešna, što predstavlja visok procenat preciznosti. Uz to reprezentativac Južne Koreje je na dva duela upisao 16 ključnih dodavanja, ali i šest uspešnih centaršuteva.

Odličan je bio prvotimac Zvezde i u duel igri, od ukupno 10 situacija iz sedam je izašao kao pobednik. Uspeo je i da iznudi četiri prekršaja, te da načini samo jedan tokom 170 minuta igre u domaćem šampionatu.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon