Golgeterska trka Endiajea i Duartea

8.8.2024
16:00
No items found.

Zvezdini centarfori Šerif Endiaje i Bruno Duarte se nalaze u sjajnoj formi od starta nove sezone. Senegalac je u uvodna tri kola postigao četiri, a Brazilac tri gola, te će tako na narednom meču protiv Novog Pazara u subotu od 20 časova na Marakani imati priliku da nastave niz efikasnosti.

Snažni napadač Endiaje je samo preneo odličnu formu od prethodnog proleća i pripremnog perioda, pa je u istom ritmu nastavio da matira protivničke golmane. Posle tri odigrane utakmice je najbolji strelac Superlige Srbije sa četiri data gola. Fudbaler rođen 1996. godine u Dakaru je od početka sezone igrač koji se sjajno anticipira u gol šanse, pa je tako dva puta pogodio protiv Jedinstva iz Uba, a jednom na mečevima sa Mladosti iz Lučana i Tekstilca. Tresao je mreže levom i desnom nogom, kao i glavom, što je samo pokazatelj da se u svakoj situaciji odlično snalazi pod opterećenjem protivnika i ugrožava rivala. Zvezdina devetka je već prethodne sezone pogađala mrežu tima iz Pazara, koji će biti naš naredni protivnik u prvenstvu. U februaru 2024. godine, početkom drugog dela sezone je učestovao u ubedljivoj pobedi crveno-belih od 0:3 na gostujućem terenu. Nema dileme da će upravo predstojeći duel biti idealna prilika da momak, koji je nedavno odigrao 50. utakmicu za naš klub - nastavi golgeterski niz.

Novajlija u redovima ekipe Vladana Milojevića - Bruno Duarte je bez bilo kakvog perioda adaptacije pokazao da će biti ozbiljno pojačanje u novom pohodu Zvezde na šampionsku titulu. Bivši igrač Farensea je trenutno vicešampion na listi strelaca državnog prvenstva sa tri gola. Na svakoj od prethodih utakmica je koristio minute na terenu i postizao golove. Za 104 minuta u igri, koliko je ukupno odigrao od početka lige, u proseku je pogađao na svaka 34 minuta, što je impresivan učinak za napadača, koji je šansu uvek dobijao sa klupe. Tehnički obučen i taktički potkovan, Brazilac se vrlo lako uklopio u sistem igre i napadački fudbal crveno-belih pod palicom iskusnog stratega. Pored sjajne kontrole lopte, Duarte je i demonstirao odličnu skok igru, što smo videli na meču protiv tima iz Lučana. Verujemo da će i hitronogi centarfor nastaviti da pogađa, a naredna prilika da oduševi publiku na Marakani će biti meč sa Novim Pazarom u subotu od 20 sati u okviru četvrtog kola Superlige.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon