Fudbalom protiv vrućine

21.6.2024
11:10
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su i ovog jutra potpuno orni i spremni izašli na teren, a treći dan priprema na Zlatiboru je mogao da počne.

Interesantno je da je trening počeo nekoliko minuta ranije od predviđenog (10 časova), jer su prvotimci bili u potpunosti spremni za rad, što govori o njihovoj želji da se što bolje spreme za sve izazove koji ih očekuju. Visoka temperatura na Zlatiboru ih nije sprečila da u potpunosti odrade trening na najbolji mogući način. Krenuli su laganim istrčavanjem, a to je bio samo uvod u ono što im je stručni štab pripremio. Radilo se o izuzetno zahtevnoj aktivaciji gde su sprave i rekviziti bili postavljeni čitavom dužinom terena uz aut liniju, a naši prvotimci su bili svesni da pred njima nije lak zadatak. Reč je o balans i fitnes loptama, trakama i tegovima.

Potom su se igrači podelili u četiri ekipe, a golove su stavili na pola terena. Igralo se u zonama sa razčitim brojčanim odnosima (tri na dva), posle čega je Milojević posvetio dosta pažnje i našim golmanima. Nije to bio kraj današnjem treninga, jer je on okončan igrom na dva gola na skraćenom terenu uz džokere.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon