Endiajeu uručena nagrada “Bora Kostić”

27.7.2024
21:05
No items found.

Sportski direktor našeg kluba - Mitar Mrkela je pred početak utakmice drugog kola Superlige Srbije nagradu za najboljeg Zvezdinog strelca u prethodnoj sezoni uručio napadaču - Šerifu Endiajeu.

Nagrada “Bora Kostić” se dodeljuje od 2021. godine. Prvi dobitnik vrednog priznanja je bio Mirko Ivanić, dok je zatim dve godine uzastopno nagrada za najboljeg strelca kluba završavala u rukama Aleksandra Kataija. Šerif Endiaje je prvi stranac i tek treći fudbaler koji se sjajnim učinkom izborio za nagradu “Bora Kostić”.

Golgeter Crvene zvezde se tokom sezone 2023/24 u 15 navrata upisao u listu strelaca. Najefikasniji je bio u domaćem prvenstvu, gde je postigao ukupno 11 golova, od toga sedam u regularnom delu šampionata, dok je četiri puta bio precizan u plej-ofu. Doprineo je Šerif Endiaje svojim golovima i u osvajanju Kupa Srbije, s obzirom na činjenicu da je postigao tri gola u okviru najmasovnijeg srpskog fudbalskog takmičenja. Kada je reč o međunarodnoj sceni, Zvezdin napadač se jednom upisao u listu strelaca i to na meču protiv Jang Bojsa u Beogradu u okviru grupne faze Lige šampiona.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon