Endiaje nastavio golgeterski niz i na jubilarnoj 50. utakmici

5.8.2024
14:42
No items found.

Napadač crveno-belih - Šerif Endiaje se na meču protiv Tekstilca upisao u listu strelaca i postigao četvrti gol na prvenstvenim mečevima od starta sezone 2024/25, ali i zabeležio 50. nastup u dresu našeg kluba. 

Nastavio je Zvezdin Senegalac da prikazuje sjajne partije, pa je tako nakon dva meča na domaćem terenu i postignuta tri gola uspeo da učinak uveća i na prvom gostovanju crveno-belih u sezoni. Izabranici Vladana Milojevića su u okviru trećeg kola Superlige Srbije u Bačkoj Palanci savladali Tekstilac sa 0:4, a drugi gol na na meču je postigao upravo Šerif Endiaje. 

Podsećanja radi na premijeri sezone i utakmici protiv Jedinstva golgeter naše ekipe se u dva navrata upisao u listu strelca, dok je na meču drugog kola protiv lučanske Mladosti postigao jedan gol, te je trenutno najbolji strelac lige sa četiri pogotka na tri utakmice. Odmah iza njega se nalazi Zvezdin novajlija Bruno Duarte, koji je na tri odigrana meča isto toliko puta “zatresao” protivničku mrežu. 

Osim po ubedljivom trijumfu i pogotku, Šerif Endiaje će duel protiv ekipe iz Odžaka pamtiti i po jubileju, budući da je meč protiv Tekstilca bio njegov 50. u Zvezdinom dresu. 

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon