Elšnik : Srećan sam zbog prvog gola, biće ih još u budućnosti

4.8.2024
12:59
No items found.

Vezni fudbaler naše ekipe - Timi Maks Elšnik je na meču protiv Tekstilca debitovao u crveno-belom dresu, ali i direktno doprineo ubedljivom trijumfu izabranika Vladana Milojevića postigavši gol posle samo 15 minuta provedenih na terenu.

- Znali smo da će biti tvrda, zatvorena utakmica na ne najboljem terenu i da moramo da budemo strpljivi dok ne postignemo prvi gol. Očekivali smo da će se nakon toga otvoriti više prostora. Nažalost u prvom poluvremenu momci nisu uspeli da postignu taj pogodak, koji bi nam olakšao nastavak utakmice. Međutim odlično su krenuli u drugom poluvremenu i stigli već na početku do prednosti, tako da mi je bilo puno lakše što sam ušao u igru pri rezultatom 0:1. Nastavili smo sa ofanzivnim pritiskom i uspeli da postignemo još par golova. Srećan sam što sam i stigao do prvenca na debiju i pomogao ekipi da dođe do nova tri boda - istakao je Elšnik.

Prokomentarisao je reprezentativac Slovenije i činjenicu da je četvrti igrač Crvene zvezde koji se ovog leta upisao u listu strelaca na debitantskom meču.

- Sjajan podatak, vidi se da Zvezda ima puno igrača koji mogu na svakoj utakmici da postižu golove i to nas čini odličnom ekipom. Imamo veliki i raznolik ofanzivni kvalitet. Sve dok postižemo golove i dobijamo utakmice nije bitno ko daje golove, ali sam siguran da će biti još pogodaka i od mene u budućnosti.

Istakao je Elšnik da jedva čeka da istrči na Marakanu, ali je govorio i o značaju podrške navijača.

- Zaista se radujem utakmici na Marakani. Bio sam ovde jednom sa reprezentacijom Slovenije, ali sam gledao utakmicu sa tribine, tako da jedva čekam da napravim taj prvi korak na našem teren pred velikim brojem domaćih navijača. Znam da imamo veliku podršku i zato treba da nagradimo navijače sa novom pobedom - zaključio je Elšnik.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon