Duarteov golgeterski start za istoriju

12.8.2024
13:35
No items found.

Bruno Duarte je definicija instant pojačanja, s obzirom na to da je napadač Crvene zvezde na svakoj od prve četiri utakmice u klubu postigao pogodak i tako se zlatnim slovima upisao u crveno-belu istoriju.

Nikom od 2006. godine to generalno nije pošlo za nogom, računajući čitavu Superligu Srbije, a imala je Zvezda od tada mnogo sjajnih napadača. Uz to, Duarte nije čak imao ni punu minutažu, već je sve to uspeo da učini za 193 minuta, i da uz četiri pogotka upiše i dve asistencije. Statistički gledano, Brazilac postiže gol na svakih 48 minuta za Zvezdu.

Prethodna utakmica protiv Novog Pazara je bila prva koju je Duarte počeo, a definitivno je Vladan Milojević na slatkim mukama kada je reč o crveno-belim golgeterima, jer je i Šerif Endiaje na tri utakmice postigao četiri pogotka i upisao asistenciju. Time je Zvezdin dvojac centarfora uspeo da se izdvoji na vrhu liste strelaca kada je reč o Superligi.

Gledajući da je Zvezda od 2006. godine imala sjajne napadače poput Mrđe, Daude, Vijeire, Boaćija, te da nisu uspeli da imaju ovakav start, jasno govori koliko je kapitalno pojačanje Duarte. Istorijski gledano, nikada nijedan stranac napadač nije imao ovakav start kao Brazilac koji je već ušao u srca svih zvezdaša.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon