Duarte precizan na svaka 34 minuta

4.8.2024
18:28
No items found.

Zvezdin novi napadač Bruno Duarte je postigao tri gola na isto toliko odigranih utakmica u crveno-belom dresu, a da Brazilac poseduje izražen osećaj za pogodak svedoči statistički podatak da pogađa mrežu protivnika na svaka 34 minuta.

Nekadašnji igrač Farensea se na najbolji mogući način predstavio zvezdaškoj publici. Brazilac je na debitantskoj utakmici na Marakani pogodio mrežu Jedinstva sa Uba posle samo 52 sekunde na terenu i time oborio rekord star 12 godina! Brzo je Duarte nastavio da oduševljava armiju navijača, pa je tako u duelu sa ekipom Mladosti postigao gol na asistenciju Lazara Jovanovića.

Da nije imao problem sa adaptacijom, kao i da je brzo usvojio zahteve stručnog štaba dokazao je Zvezdin centarfor u ubedljivoj pobedi nad ekipom Tekstilca, kada je posle serije driblinga pogodio sam ugao gola.

Ako pažljivo sagledamo sve činjenice moramo da istaknemo da je na sva tri meča fudbaler rođen 1996. godine dobijao šansu sa klupe, te da je upisao 103 minuta na terenu. Takođe , dolazimo do sjajnog podatka da Duarte postiže golove na svaka 34 minuta. Nema dileme da je to za napadača odlična statistika, a s obzirom na to da je tek zadužio Zvezdin dres sigurni smo da će statistika i konkretan učinak na terenu biti sve veći i bolji od strane igrača sa brojem 17 na poleđini crveno-belog dresa.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon