Drkušić : Prekidi važno oružje, nastavićemo sa dobrim igrama

28.9.2024
11:00
No items found.

Odlično igra Crvena zvezda, te smo nakon pobede u 174. večitom derbiju od 0:4, savladali i Železničar Pančevo rezultatom 2:1, a prvenac u crveno-belom dresu upisao je snažni defanzivac Vanja Drkušić.

- Srećan sam zbog prvenca, iako mi je primarni zadatak da čuvam mrežu svog gola, lep je osećaj postići pogodak za voljeni klub. Mislim da smo izuzetno opasni iz prekida, i da je svaki centaršut iz kornera ili slobodnog udarca - velika prilika za naš tim. Timi ima odličnu nogu, dobro se poznajemo i hvala mu na asistenciji. Mnogo pažnje posvećujemo prekidima, o čemu svedoči i dobar učinak, kao i to da se i mi defanzivci upisujemo u strelce. Osim mene, Spajić i Mimović su takođe pogađali iz prekida, tako da nema sumnje da nam je to jedno od najvećih oružja. Mislim da bi to moglo da napravi razliku u evropskim utakmicama, protiv velikih timova koji nas očekuju - počeo je Drkušić.

Već u utorak od 21 čas nas očekuje gostovanje Interu, a Zvezda je u seriji dobrih rezultata.

- U odličnom smo raspoloženju nakon istorijske pobede od 0:4 u večitom derbiju. Momci su odigrali perfektnu utakmicu. Nakon toga, savladali smo i Železničar koji me je prijatno iznenadio. Dobra su ekipa, igraju zanimljivo, ali smo na našem stadionu osvojili zaslužene bodove. Inter je veliki klub, imaju odličan igrački kadar, ali i tradiciju. Ne plašimo se nikog, došli smo u Ligu šampiona da bi sa svakim odmeravali snage ravnopravno. Daćemo sve od sebe da predstavimo Crvenu zvezdu na pravi način - zaključio je slovenački reprezentativac.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon