Dođi na Marakanu i navijaj za Zvezdin treći poker

7.8.2024
01:43
No items found.

Već u subotu od 20 časova nas očekuje nova utakmica na Marakani, a biće to prilika za treći "poker" u sezoni, odnosno za novu pobedu rezultatom 4:0, iako nema spora da je Novi Pazar kvalitetna ekipa.

Otvorila je Zvezda novu takmičarsku godinu pobedom protiv Jedinstva iz Uba sa 4:0, da bi potom identičan rezultat ponovila i u trećem kolu, protiv Tekstilca, doduše na gostovanju. Pokazala je četa Vladana Milojevića da će i ova sezona biti izuzetno uspešna, kao i Šerif Endiaje koji je sa dva pogotka otvorio novu takmičarsku godinu. Ispratio je Šerifa i Aleksandar Katai koji se golom približio Pančevu, kao i tome da postane rekorder Superlige, a na debiju se upisao u strelce i Bruno Duarte. Bilo je to sjajno veče na Marakani, baš onakvo kakvo nas očekuje i u subotu od 20 časova kada dočekujemo Novi Pazar.

U prethodnom kolu, ponovo pobeda od 4:0, ali na gostujućem terenu. Rival je bio Tekstilac, utakmica se igrala u Bačkoj Palanci, a Zvezda je još jednom pokazala da je nezaustavljiva. Golgeterske nizove su nastavili Endiaje i Duarte, da bi se potom i debitanti upisali u strelce. Predstavili su se na najbolji mogući način zvezdašima - Timi Maks Elšnik i Felisio Milson - golom. Sada, u subotu od 20 časova, biće prilika da ih zvezdaši upoznaju i na Marakani, kao i da oni prođu kroz čuveni tunel, te osete atmosferu o kojoj su mnogo slušali.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon