Crvena zvezda i ’’Mega Cell’’ potpisali ugovor o saradnji

1.8.2024
15:23
No items found.

FK Crvena zvezda je potpisao ugovor o saradnji sa kompanijom ’’Mega Cell’’, koja je glavni “igrač” na tržištu u pogledu aparata za terapiju oporavka.

U Medija centru stadiona ”Rajko Mitić” ugovor su potpisali predsednik našeg kluba Svetozar Mijailović i direktor kompanije ”Mega Cell” - Miloš Fekete. Naš klub kao najveći sportski bred na Balkanu imaće priliku da u narednom periodu sarađuje sa šampionima u branši proivođača opreme za fizikalnu terapiju i medicinskih lasera u Evropi.

Tim povodom, predsednik FK Crvena zvezda je izrazio veliko zadovoljstvo zbog nove saradnje i potpisivanja ovog ugovora.

- Crvena zvezda se uvek “druži” sa najboljima u njihovoj oblasti. Danas potpisujemo jedan ugovor kojim ćemo obezbediti naš klub sa veoma naprednim aparatima koji su bitni za oporavak sportista, naših fudbalera i koji su bitni za njihovu pripremu da bi mogli na terenu da pokažu ono što najbolje umeju, kao i da što brže i što uspešnije prebrode one probleme koji se tokom treninga ili utakmica kod njih pojave. Nama je želja da se svaki segment rada kluba na najbolji način organizuje i opremi onom opremom, koja će moći da pruži adekvatne usluge. Zahvaljujemo se kompaniji na tome što su prihvatili jednu takvu saradanju sa našim klubom - istakao je Svetozar Mijailović.

Takođe , direktor kompanije ”Mega Cell” je istakao značaj potpisanog ugovora sa srpskim šampionom.

- Jako smo ponosni što možemo da ostvarimo partnerstvo sa Zvezdom. Za nas je to motiv više da napredujemo dalje u našem poslu. Zvezdi ćemo izaći u susret maksimalno u svakom pogledu, da ostvari što bolje rezultate na terenu. Jako smo zadovoljni zbog novog partnerstva - rekao je Miloš Fekete, direktor “Mega Cell” kompanije.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon