Bahar : Atmosfera, kao i uvek na Marakani, sjajna

18.8.2023
10:43
No items found.

Анализирао је утакмицу између Црвене звезде и Спартака коју је наш тим добио резултатом 3:0, шеф стручног штаба Барак Бахар.

- Прво полувреме је било боље него друго. Били смо на коректном нивоу, у другом смо желели да то поправимо, али нисмо успели. На крају, дошло је до тога да утакмица буде слабијег темпа и због тога морамо да поправимо неке ствари. Није ми се свидело друго полувреме, јер знам да можемо и морамо да будемо бољи. Пре свега, морамо да постижемо више голова, да боље играмо пресинг, а не да дозволимо ривалу да контролише утакмицу више него што треба - почео је Бахар.

Истакао је стратег наше екипе да није лако играти против екипа које су фокусиране на одбрану.

- Потрудили смо се да свих 90 минута играмо високим интензитетом. Није увек лако играти против екипе која је фокусирана искључиво на одбрану, међутим играчи су се трудили да то не буде само 45 минута, већ током читаве утакмице.

Упоредили су представници медија Александра Катаија и Владимира Лучића, који је пружио одличну партију против екипе из Суботице.

- Александар Катаи заслужује поштовање. Лучић је био веома добар, нападао је и имао жељу да постигне гол, био је одличан данас, али мора да настави да пружа квалитетне партије.

Поручио је израелски стручњак да ће црвено-бели бити спремни за Лигу шампиона.

- Размишљамо о свим опцијама, имамо довољно времена до Лиге шампиона да се припремимо. Битно нам је да играчи буду здрави и спремни.

Атмосфера на Маракани као и увек, чиста десетка.

- Атмосфера је као и увек била сјајна, а чим се сви врате са годишњих одмора који су у току, верујем да ће то бити још боље - подвукао је Бахар.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon