Звездин дуо за "Звездино пролеће"

26.12.2011
12:00
No items found.

Два велика пријатеља, како на терену, тако и ван њега, Дарко Лазовић и Марко Вешовић, свакако су играчи од којих навијачи Црвене звезде очекују пуно. Млади репрезентативац Србије рођени Чачанин, доласком Роберта Просинечког на место тренера, прво је најавио, а затим на утакмицама и доказао врхунски потенцијал који поседује, а поврда је стигла и у виду признања за најбољег младог фудбалера Србије.

С друге стране, двадесетогодишњи Црногорац, који није пуно играо у свом претходном клубу, био је приморан да одмах изађе на "велику сцену" и суочи се са великим притиском и очекивањима које са собом носи играње у најтрофејнијем српском клубу. Припреме које почињу за две недеље биће Вешовићеве четврте откада је стигао на Маракану, и коначно је, како и сам истиче време да на пролеће заблиста у пуном сјају и искаже своје пуно и неоспорно, играчко умеће.


- Боравио сам за време одмора неколико дана у Лондону и Манчестеру и одгледао пар утакмица Премијер лиге. Тренутно сам у Подгорици, и пре неколико дана почео сам са напорним тренинзима, како бих се на прозивци појавио што спремнији. Осећам велику жељу да се докажем у другом делу полусезоне и да допринесем победама, којих ће, надам се бити пуно
- истакао је Марко који је познат по великој пожртвованости на терену и сјајној физичкој припремљености.

Са својим саиграчем и другом, слаже се и Дарко Лазовић који је и поред бројних понуда, у договору са руководством клуба, истакао да жели да остане на Маракани и остави дубок траг у клубу из Љутице Богдана.

- Што се мене тиче, ја сам играч Црвене звезде и концентрисан сам само на то да се добро спремим током паузе како бих на пролеће дао свој максимум на терену и како бисмо као екипа забележили што више тријумфа. Уколико у клуб стигне понуда финансијски астрономска која би задовољила све, могуће је и да променим средину, али за сада, поново истичем, не размишљам о одласку - истакао је сјајни техничар који је уз Мијаиловића и Микића био наш најбоље оцењени играч у протеклој полусезони.


На окупљању заказаном за 10. јануар у свлачионици црвено-белих појавиће се и неколико нових лица. Наиме, прелазни рок званично још није ни почео, а у наш клуб стигло је доста квалитетних новајлија. Један од њих је и Дарков суграђанин и саиграч из младе репрезентације, Филип Младеновић.

- Пратио сам дешавања у клубу, и веома сам задовољан играчима које смо довели. Младеновића, Миливојевића, као и Максимовића знам из националног тима, и сви су сјајни момци и играчи. Касалица је показао играма за Слободу о каквом се играчу ради и верујем да ће головима потврдити неоспоран квалитет - истакла је Звездина "осмица".

Слично размишља и наш други крилни нападач и млади репрезентативац наших суседа, који очекује да у преосталих 15. кола првенства и утакмицама у Купу Србије Црвена звезда победи, ако је могуће у свим утакмицама.

- Дошли су нам најбољи играчи из Србије, који су такође и велики навијачи Црвене звезде. Услед слабијих игара, сада нам преостаје само да играмо и да се надамо из кола у коло да ћемо успети да смањимо бодовну разлику у односу на противника, па докле стигнемо. Зато су нам амбиције када је у питању најмасовније такмичење, далеко веће, тачније, желимо да у две утакмице са вечитим ривалом, и надам се финалу, победама на Маракану донесемо бар један трофеј - закључио је Вешовић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon