Звезда и Терзић - 10 година успеха!

19.6.2024
04:40
No items found.

Генерални директор Црвене звезде - Звездан Терзић је у наш клуб стигао пре тачно 10 година, и од тада, заиста, знамо само за успехе.

Ипак, тог 19. јуна 2014. године ништа није било тако сјајно и бајно. Радници су штрајковали, а струје на Маракани није било, па је нови шеф стручног штаба у том тренутку морао да буде промовисан на тераси. И није се кренуло од нуле, већ из минуса и огромног дуга. Звезда је тада била далеко испод нивоа какав јој припада на основу историје и репутације.

У ових 10 година, урађено је много тога, а Звезда је сада на јаком европском нивоу. Учешћа у европским такмичењима се подразумевају, а равно катастрофи би било само и помислити да Звезда не буде шампион Србије. Руше се рекорди и пишу се нове странице историје, а Звездина публика никада није била оволико бројна и уједињена око успеха вољеног клуба.

Памтиће се плус 32 у односу на вечитог ривала, величанствене ноћи против Краснодара, у Салцбургу, али и скалп тада најбољем тиму на свету Ливерпулу. Тај чувени 6. новембар 2019. године и 2:0 против Клопове машинерије је нешто о чему је цео свет причао и нешто о чему ће се и за 100 година причати када је реч о навијачима Звезде.

Уследио је период стабилности, великих очекивања која су бивала испуњена и етаблирање Звезде као најмоћнијег клуба на Балкану. Звезда је уједно постала и бренд, клуб који у овом делу Европе нема равног себи.

Постали смо бастион најталентованијих српских фудбалера, реорганизована је Омладинска школа, и формирали смо сијасет репрезентативаца на које смо данас поносни. Изграђени су нови терени, модернизован је стадион и иде се у корак са највећим клубовима на свету.

Звезда је са Звезданом Терзићем на челу клуба у ових 10 година успела да освоји осам титула и четири купа, односно четири дупле круне. Звезда је за то време три пута наступила у групној фази Лиге шампиона и четири пута играла Лигу Европе, а очекује је још једна групна фаза ове јесени.

Верујемо да ће наредна деценија бити још успешнија!

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon