Тактичке финесе за Зенит

7.7.2024
12:41
No items found.

Фудбалери Црвене звезде су у дану за нама имали слободно поподне, које су искористили како би напунили батерије, с обзиром на то да данас на програму имају два тренинга.

Први, јутарњи је био посвећен припреми сутрашње утакмице. Фудбалери Звезде ће од 18 часова и 30 минута по српском времену, одмерити снаге са екипом Зенита, односно домаћином турнира у Санкт Петербургу на Газпром Арени. Управо због тога, преподневни тренинг наших играча је изгледао као уобичајени тренинг уочи меча, с обзиром на то да су наши играчи одрадили активацију, потом су се поделили у две групе, одиграли "шеву", да би до самог краја тренинга радили на тактици.

Полако се комплетира екипа Црвене звезде, те Владан Милојевић има прилику да још боље уигра тим и пренесе му своје тактичке замисли, које ћете моћи и да видите на терену.

Поред играча у пољу, голмани су такође вредно радили. Млади чувари мреже на челу са Омријем Глазером су на свом делу терена били активни, па су се екипи прикључили када је почео рад на тактици.

Сунчано и пријатно време је пропратило цео јутарњи тренинг фудбалера Звезде, упркос томе што се у овом делу године у Русији не може очекивати идеално време, што је додатно значило нашим играчима да уживају у раду.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon