Стојић и Иванић се прикључили Звездиним припремама

6.7.2024
12:20
No items found.

Фудбалери Црвене звезде су након прве контролне утакмице и победе над Сочијем (2:0) имали нешто лакши јутарњи тренинг, а фокус је био на опоравку играча, како би спремни дочекали изазов који им следи већ у понедељак, а то је утакмица против Зенита.

Црвено-бели на победу иду без обзира да ли је у питању пријатељска или званична уткамица, те је очекивано да дође до енергетске потрошње. Управо је због тога овај тренинг био нешто лакши, како не би дошло до нежељених ситуација, пошто је и даље припремни период у питању.

Стартери са јучерашњег сусрета су под будним оком стручног штаба радили у теретани и одмарали се након рутинског тријумфа против руског тима. Остатак екипе је изашао на терен и тренинг започео вежбама активације. Након тога, фокус је стављен на завршницу, а у центру пажње су били млади играчи. Виђено је доста ефектних потеза и лепих голова, те се надамо да ће сјајну форму преселити и у првенствене мечеве.

У Санкт Петербург је данас пристигао двојац од ког се очекује доста у сезони пред нама. У питању је репрезентативац Србије који се вратио након одиграног Европског првенства – Немања Стојић и сада већ неизоставни члан црвено-беле породице – Мирко Иванић. Он је добио више слободних дана, пошто га је по повратку са Златибора сачекала вест да је постао отац, а Владан Милојевић је имао разумевања и потрудио се да му да времена како би га искористио са својом породицом.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon