Стојановић - Играчи раде максимално

18.1.2014
12:00
No items found.

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић пред сутрашњи пут у Словенију, тачније Порторож на прву фазу припрема, анализирао је урађено у претходних десет дана.

Он се такође осврнуо и на актуелности везане за прелазни рок, као и јучерашњи пораз од екипе Слоге у првој контролној утакмици у 2014. години. Списак путника још увек није одредио, и он ће бити познат у понедељак 20. јануара.

- Неке дилеме око списка путника сам решио, а неке још увек не. Постоје извесни проблеми са визама и повредама, чекам данас у току дана да добијем извештај доктора након чега ћу имати јаснију ситуацију - рекао је Стојановић.

Шеф стручног штаба црвено-белих у Порторож извесно је, неће водити све играче, а предлог о статусу појединаца изнео је још средином децембра прошле године.

- Одмах по завршетку полусезоне доставио сам своје мишљење о сваком играчу појединачно и моје предлоге о њиховом статусу. Желео сам да пре окупљања, односно најкасније до поласка у Словенију доведемо појачања и имамо јасну слику с чим располажемо. Нажалост, то се још увек није догодило, и очекујем у најскоријем року да се то промени. Не бих желео да поновимо исте грешке као у летњем прелазном року, и надам се да ће у наредна два-три дана све бити јасније - истакао је млади стручњак.

Никаква тајна није да су најтрофејнијем српском клубу потребни нови играчи на позицији штопера и десног бека.

- Током одмора сам два пута боравио у Београду и разговарао са руководством. Неопходан нам је један централни дефанзивац и један десни бек. Уколико се отвори могућност да доведемо два штопера, тим боље, али један нам је неопходан. Нисмо у сјајној финансијској ситуацији, али морамо брзо да реагујемо, јер сви наши ривали су далеко одмакли по том питању - навео је Стојановић и похвалио играче, да без обзира на тешку ситуацију, раде максимално на тренинзима.

- Сви испуњавају све што се од њих захтева на најбољи начин. Задовољан сам до сада постигнутим и очекујем да сваким даном напредујемо.

Црвена звезда је у првом контролном сусрету на свом терену поражена минималним резултатом од екипе Слоге из Петровца на Млави.

- Пораз сам доживео катастрофално. Уз сво уважавање противника нисмо себи смели да дозволимо да изгубимо. Пропустили смо доста прилика и уочене грешке морамо што пре да отклонимо. Такође, утакмица ми је послужила да отклоним неке дилеме које сам имао и добијем јаснију слику о појединцима.

Ипак, јучерашњи сусрет имао је и својих добрих страна.

- Радује ме повратак Лазовића, јер је био један од најбољих на терену. Нисам приметио да осећа страх у игри, улазио је у дуеле и пружио добру партију, после осам месеци паузе - констатовао је Славиша Стојановић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon