Стојановић - Да у здрављу и срећи дочекамо титулу

29.12.2013
12:00
No items found.

Колико је текућа сезона важна за Црвену звезду говори и податак да ће тренер Славиша Стојановић празнике провести у Београду.

Одмах након доласка из Словеније шеф стручног штаба црвено-белих дошао је на стадион и одржао састанак са председником Драганом Џајићем. Тема је била прелазни рок и припреме после којих навијачи најтрофејнијег српског клуба очекују Звездино пролеће.

- Пре одласка на одмор имао сам разговор и дошао сам да видим колико смо до сада стигли да урадимо. Предстојећи припремни период је страховито важан за клуб. Још увек не знам дефинитивно да ли ћемо обе фазе обавити у Словенији. Волео бих да један део одрадимо на некој другој локацији, а да завршних 15 дана буду у Копру као што је планирано. Имамо и неколико заказаних контролних мечева, против Домжала, Горице и Копра, с тим што још увек не знамо да ли ћемо успети да одиграмо и сусрет против Удинезеа. Постоји могућност, али још увек није извесно хоћемо ли се срести са Италијанима - рекао је Стојановић.

Бивши селектор Словеније поводом прелазног рока није рекао ништа ново. По његовим речима најважније му је да играчки кадар, односно појачања, што пре стигну на Маракану.

- Нема пуно непознаница. Сматрам да су нам као што смо сви безброј пута поновили потребна два централна дефанзивца и десни бек. Сви радимо на томе да будемо бољи. Очекујем да најкасније у првој недељи припрема будемо комплетни. Ту мислим и на појачања, како бисмо стигли да се уиграмо и што боље припремимо за наставак сезоне.

Тренер Стојановић оставио је такође, током зимске паузе сваком играчу понаособ могућност да га позове.

- Неки играчи су ме звали јер свакоме од њих у сваком тренутку могу да израдим план рада током одмора и да га посаветујем. Неколицина њих има свој лични план и ритам који им одговара. Приликом прегледа који ће уследити одмах након прозивке 10. јануара имаћемо ригорозну контролу физичког стања фудбалера. Верујем да нико неће доћи са вишком килограма. Урадићемо и тестове након којих ћемо направити детаљан план и програм - истакао је шеф струке црвено-белих.

Наступајућа година једна је од најважнијих у скоро седам деценија дугој историји клуба из Љутице Богдана. Тога је апсолутно свестан и Стојановић.

- На сваком кораку се осећа колико је ова сезона битна за нас. Због тога морамо сви да дамо свој максимум и остваримо зацртани циљ. Зато моја новогодишња честитка упућена навијачима гласи: Да у здрављу и срећи дочекамо титулу - закључио је тренер Црвене звезде.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon