Стефановић – Добијена евро лиценца

31.5.2010
12:00
No items found.

Поводом добијања одлуке о лиценцирању ФК Црвена звезда за УЕФА такмичења у сезони 2010 / 2011, пословни директор ФК Црвена звезда Ђорђе Стефановић дао је следећу изјаву за клупски сајт:

- ФК Црвена звезда је 27. маја 2010. године добила одлуку о лиценцирању ФК Црвена звезда за УЕФА такмичења у сезони 2010/2011. Ова одлука значи да ћемо несметано почети наше европско такмичење у јулу као и да клуб стаје на ноге и успешно решава заостале дугове према бившим играчима и тренерима.

Да ће Звезда играти европско такмичење као и претходних 55 година не би требало да буде посебна вест. Није ни била свих претходних деценија до пре неколико месеци када су поједини штампани медији тврдили да се наш клуб неће лиценцирати за европска такмичења. Истине ради највећи број медија није у томе учествовао. Руку на срце, они који су то чинили радили су то на основу неистинитих података о стању дугова према нашим бившим играчима од стране људи који те дугове и направили.

Кампања која је вођена отежавала нам је посао на лиценцирању. Ова управа дугове није направила, не причамо много у јавности, а враћамо дугове јер смо одговорни за Звездино функционисање. Једино што тражимо је разумевање за све што радимо.

Са поносом могу да саопштим да је ФК Црвена звезда први клуб у Србији који је испунио услове за лиценцирање за европска такмичења. Штавише, надлежни орган за лиценцирање као и ревизорска кућа која је контролисала наше пословање одали су нам признање да је финансијска ситуација неупоредиво боља него прошле године у ово време. То је најбољи доказ колико се добро и квалитено радило прошле сезоне у Црвеној звезди и како се корак, по корак успешно сређује финансијско стање.

Желим да се захвалим свим људима у Клубу који су даноноћно радили на сређивању документације, преговарали са нашим бившим играчима и тренерима и успешно завршили велики посао. Такође желим да се захвалим многим нашим бившим играчима и тренерима који су опраштали своја потраживања или део њих, потписивали споразуме који ће нам омогућити да те дугове вратимо у разумном року. Сви они су показали велико поверење у наш клуб и Звездину управу и дали свој допринос да се Црвена звезда финансијски стабилизује и настави свој даљи развој. Било је тешко свих ових месеци, али смо функционисали као велика породица која има свој циљ а пресрећан сам, јер су сви чланови наше породице чак и они који физички нису са нама или који су одавде отишли на ружан начин показали жељу да се наша породица, Црвена звезда, развија - каже пословни директор нашег клуба, Ђорђе Стефановић.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon