Снага за добро јутро

26.6.2024
01:30
No items found.

Након слободног поподнева, које су јуче имали фудбалери Црвене звезде, отпочели су са новим микро-циклусом и новим распоредом тренинга. Наши фудбалери данас на програму имају два тренинга, а први је био заказан за 10 сати на теренима хотела "Палисад".

По старом обичају, изабраници Владана Милојевића су петнаестак минута пре тренинга стигли у спортски комплекс, а након пет минута су већ били спремни за рад, те показали велику жељу и вољу да се на што бољи начин припреме за нову сезону.

Сунце је дочекало фудбалере Звезде, па је било помало спарно док су радили вежбе активације, тачније лагано трчење, подељени у две групе и вежбе које су подразумевале еластичне траке, чуњеве на земљи и лагану припрему за наставак рада.

Потом их је на терену дочекао спреман полигон вежби. У групама од по четири играча, фудбалери Црвене звезде су радили на снази. Много занимљивих и другачијих вежби од онога што смо до сада виђали су овог преподнева радили наши играчи. Углавном су све вежбе подразумевале тегове који су се подизали на различите и потпуно прикладне начине, с обзиром на то да је стручни штаб контролисао како се изводе вежбе. Ту су биле и еластичне траке које су пружале отпор при трчању нашим играчима.

Готово 45 минута је трајао читав овај део, док су сви играчи прошли кроз све станице вежби, а након тога су прешли на рад са лоптом и рад на тактици, који није дуго трајао, с обзиром да је снажна киша прекинула тренинг Црвене звезде, јер су услови постали неодговарајући за наставак рада.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon