Радојевић: Милојевићеви савети драгоцени, борим се за минуте

6.7.2024
14:00
No items found.

Виктор Радојевић је неко ко има огроман стаж када је реч о игрању у Црвеној звезди, с обзиром на то да је прошао комплетну Омладинску школу, те да је сада првотимац спреман за доказивање.

- Све пролази у најбољем реду. Одрадили смо максимално припремни део на Златибору и после два дана одмора стигли у Русију. Услови су фантастични, прија и што је време мало свежије него у Београду. Много је лакше да се трчи и дише, а лично волим да играм и по киши, тако да се радујем и њој кад год је има. Тренинзи су врло захтевни, и могу да кажем да ми теретана најтеже пада. Знам да се обично сви жале на трчање, али мени то није проблем. Данас смо и кошарку играли, мало да се опустимо и морам да похвалим Мимовића, одличан је - уз осмех ће Радојевић.

О сарадњи са Милојевићем и уиграности.

- Причали смо већ на Кипру о томе колико ми значи то што ми шеф Милојевић посвећује пажњу. Воли да ради са нама млађима, посвећен је и то много прија. Уиграни јесмо, али биће то још боље кад нам се прикључе репрезентативци. Имамо и неколико нових играча, али они су се већ сви уклопили. Атмосфера је заиста одлично. Ето, дочекао сам и да нисам међу најмлађима. Има и млађих од мене, они носе реквизите, тај дрил мора да се прође.

Амбиције за наредну сезону су јасне.

- Волео бих да уђемо у групну фазу Лиге шампиона и наравно да одбранимо дуплу круну. Што се мене тиче, надам се да ћу се изборити за минуте - подвукао је талентовани бек.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon