Прњавор дочекао чувене Звездине трофеје

6.7.2024
10:22
No items found.

Традиционални краван под називом “Звезда је породица” наилази на велики број посетилаца у целој Републици Српској, а наредно место које је наша делегација посетила јесте Прњавор.

Ка по обичају, трофеје из нашег музеја, међу којима су пехар намењен шампиону државе, освајачу најмасовнијег клупског такмичења у Србији и онај највреднији намењен прваку Европе, дочекао је пун градски трг. Емотивно дружење је било за све оне који су учествовали у том путу ка самом врху 1991. године, од оних крај малих екрана, а доста људи из овог места је тог дана управо било у Барију.

Најмлађи посетиоци су поново били центар данашњег гостовања Звездиног каравана. Малишани су се надметали у разним игрицама које нуди наша фан зона, а током дружења су могле да се чују најпознатије песме нашег клуба, које су одзвањале целим градом. Изузетно топла добродошлица Прњавора је овековечена константним смехом и прелепом атмосфером, што је и циљ од самог почетка обиласка Србије, Црне Горе, Републике Српске и Македоније.

Након дана паузе, остала су још четири града која ће посетити наша делегација, а међу њима су Козарска Дубица, Приједор, Добој и Српски Брод.

Тагови
No items found.
No items found.

повезане вести

No items found.
No items found.

ТЕЛЕФОН ЦЕО - ЦРВЕНО-БЕО

СКИНИ НОВУ АПЛИКАЦИЈУ

Google play store iconApp store icon